Μπέλα Χαντίντ: Νηφάλια για 5 μήνες από το αλκοόλ – Ο τρόπος που το γιόρτασε

March 21, 2023


Το διάσημο σούπερ μόντελ γιόρτασε τους 5 μήνες νηφαλιότητας από αλκοόλ Η μάχη της Μπέλα Χαντίντ με το αλκοόλ είναι γνωστή όμως φαίνεται ότι το σούπερ μόντελ αποφάσισε να το νικήσει τον εθισμό της.Σε παλαιότερη της συνέντευξη η Χαντίντ είχε δηλώσει: «Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που άρχισα να ακυρώνω, ξέρετε, βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Δεν νιώθω την…


Το διάσημο σούπερ μόντελ γιόρτασε τους 5 μήνες νηφαλιότητας από αλκοόλ 

Η μάχη της Μπέλα Χαντίντ με το αλκοόλ είναι γνωστή όμως φαίνεται ότι το σούπερ μόντελ αποφάσισε να το νικήσει τον εθισμό της.

Σε παλαιότερη της συνέντευξη η Χαντίντ είχε δηλώσει: «Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που άρχισα να ακυρώνω, ξέρετε, βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω πια».

Ακόμα, η Μπέλα είχε παραδεχτεί: «Δεν ένιωθα μόνο τις κλασσικές συνέπειες, που έχει κάποιος που πίνει. Το σώμα που πονούσε αφόρητα κάθε μέρα. Για μία τριετία. Κι ένιωθα και έναν πνευματικό πόνο, εντελώς εξουθενωτικό».

Τις τελευταίες ώρες όμως, viral έχει γίνει το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο οποίο φαίνεται η Μπέλα Χαντίντ να διασκεδάζει στο Λας Βέγκας και να αποκαλύπτει στη λεζάντα της ανάρτησης πως απέχει από το αλκοόλ τους τελευταίους πέντε μήνες.

«5 μήνες χωρίς αλκοόλ σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέλα Χαντίντ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.