Νίκος Μουτσινάς: «Ποιος χέσ… ρε παιδιά!» – Ξέσπασε ο παρουσιαστής για την Ελίνα Παπίλα

March 21, 2023


Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς κατα την διάρκεια της Χρυσής Τηλεόρασης ξέσπασε εναντίον κάποιων τηλεοπτικών προσώπων και στελεχών. Ο γνωστός παρουσιαστής τοποθετήθηκε για το νέο ξεκίνημα της Ελίνας Παπίλα με την καινούργια της εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1, «Είμαστε μαζί». Από το πρωί όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές αναφέρθηκαν στα νούμερα τη…


Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς κατα την διάρκεια της Χρυσής Τηλεόρασης ξέσπασε εναντίον κάποιων τηλεοπτικών προσώπων και στελεχών. Ο γνωστός παρουσιαστής τοποθετήθηκε για το νέο ξεκίνημα της Ελίνας Παπίλα με την καινούργια της εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1, «Είμαστε μαζί».


Από το πρωί όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές αναφέρθηκαν στα νούμερα τηλεθέασης, που έκανε η νέα εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου (δείτε εδώ ποιοι) και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, το θεώρησε λάθος όλο αυτό, διότι είχε μόνο 2 μέρες στον αέρα.

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για την Ελίνα Παπίλα και τα νούμερα τηλεθέασης

«Να σταματήσει πια να γίνεται μια αναπαραγωγή για τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν έχετε κουραστεί τόσα χρόνια; Ποιος χεσ… ρε παιδιά τι νούμερα κάνουμε; Δεν έχω ανεβάσει ποτέ τίποτα και 30% που κάναμε. Ούτε τώρα. Λίγο σταματήστε το αυτό, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Συνεχώς μια ανάγκη να τις μετράτε».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Η κοπέλα τώρα ξεκίνησε, θα βρει κι αυτή τα πατήματά της. Αφήστε λίγο την κοπέλα. Έκανε μία έναρξη, μπορεί να δουν κάποια πράγματα που όντως μπορεί να μην είναι ωραία, όντως η εκπομπή μπορεί να μην είναι τόσο σύγχρονη όσο ίσως θέλαμε, αλλά μην τον πικραίνεις με το που ξεκίνησε ο άλλος κατευθείαν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.