Κρυσταλλία σα να λέμε Dua Lipa απ´τα Φάρσαλα

March 21, 2022


Αλλάζει τα ρεπερτόρια συχνότερα απ´οτι αλλάζει η Φουρέιρα τις περούκες. Δεν έχει σταυρώσει σουξέ για σουξέ και φέτος έχει στρογγυλοκαθίσει στο πάνελ της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», …


Αλλάζει τα ρεπερτόρια συχνότερα απ´οτι αλλάζει η Φουρέιρα τις περούκες. Δεν έχει σταυρώσει σουξέ για σουξέ και φέτος έχει στρογγυλοκαθίσει στο πάνελ της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ δεν έχουμε καταλάβει καλά καλά αν η ίδια έχει καθόλου από δαύτο.

 

  • Ο λόγος για την Κρυσταλλία (πως λέμε Μαντόνα, Μπιγιόνσε, Σακίρα – καμία σχέση) η οποία έβγαλε καινούργιο βιντεοκλίπ με τραγούδι που δεν ακούγεται και αισθητική που δε βλέπεται.

 

Και επειδή σου λέει η κοπέλα γιατί να καθόμαστε να σκάμε μπας και σκεφτούμε κάτι πρωτότυπο, ας αντιγράψουμε όσο πιο φτηνά και τσίπικα γίνεται μια από τις εμφανίσεις της DuaLipa, που είναι και από τα Βαλκάνια και υπάρχει έτσι μια σύνδεση.

 

 

Το αποτέλεσμα;

 

Ένα ακόμα κλιπάκι της σειράς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του σκηνοθέτη/συντρόφου της μπας και αποσώσει κάτι….

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.