«Τον έχασα 2,5 ετών, τεpάστια η απώλεια»: Καθήλωσε η Ελένη Μενεγάκη, κατάθεση ψυχής on air στην εκπομπή της

March 21, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την απώλεια του πατέρας της, ότα…




Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την απώλεια του πατέρας της, όταν εκείνη ήταν 2,5 χρονών.



Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας, με αφορμή τη συνέντευξη γνωστού Γάλλου παιδιάτρου, ο οποίος τόνισε στους γονείς «να μην τρελαίνουν τα παιδιά τους, κάνοντάς τα να νιώθουν θεοί», η Ελένη Μενεγάκη μίλησε μία από τις σπάνιες φορές για τον πατέρα της.

Ελένη Μενεγάκη: Τι εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια για τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα την απουσία του πατέρα μου που είχε φύγει από τη ζωή. Τότε τους είχα πει, σε πρώτο επίπεδο, “πώς θα σου λείψει αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 χρονών. Στην πορεία κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια, απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει».



«Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.