«Ήταν άδικοι απέναντί μου!» – Τα καρφιά της Μάριον Μιχελιδάκη για την ΕΡΤ

March 21, 2022


Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη στην εφημερίδα Real, δεν γινόταν να μην αναφερθεί μεταξύ άλλων στην λήξη της συνεργασίας της και στην αποχώρηση της από το κανάλι της ΕΡΤ. Η γ…


Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη στην εφημερίδα Real, δεν γινόταν να μην αναφερθεί μεταξύ άλλων στην λήξη της συνεργασίας της και στην αποχώρηση της από το κανάλι της ΕΡΤ. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μετά την μεταγραφή της στο Open, εξέφρασε το παράπονο της θεωρώντας πως αδικήθηκε μετά από τόση δουλειά στο κανάλι τους και ότι η συμπεριφορά που της έδειξαν δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Τα καρφιά της Μάριον Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ για την συμπεριφορά του καναλιού

«Το κλικ έγινε γιατί ήρθε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχαν περάσει αρκετοί μήνες άγονου διαλόγου, μετά την αιφνίδια, για μένα, διακοπή της εκπομπής που έκανα στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” ξεκίνησε στο τέλος Οκτωβρίου του ’20 και μέσα σε εννιά μήνες έδειξε να έχει απήχηση στο κοινό με τη θεματολογία της, ανέβασε την τηλεθέαση αρκετά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού, στο 7,5%, και έδειχνε να έχει μια δυναμική, ώστε σε μια δεύτερη σεζόν να χτιστεί καλύτερα και να αποδώσει περισσότερο», είπε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν συνέβη και δεν ήξερα τις αποφάσεις, μέχρι που επέστρεψα από διακοπές για προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Θεώρησα άδικη τη συμπεριφορά απέναντί μου, μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά.

Η Μάριον Μιχελιδάκη για την ΕΡΤ

Είναι απολύτως κατανοητό ένα κανάλι να κάνει τους σχεδιασμούς του και τις επιλογές του, ο τρόπος είναι που ταρακούνησε τα μέχρι τότε επαγγελματικά μου δεδομένα. Δεν μπορούσα να βάλω τη δουλειά μου στον πάγο».

Η Μάριον Μιχελιδάκη είπε κλείνοντας: «Σε αυτό το κλίμα χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα την πρόταση για το Open από πρόσωπα που γνώριζα και εκτιμώ. Είχα τη διάθεση να ακούσω κι όσο το συζητούσα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ένιωσα στήριξη, υπομονή στις αμφιταλαντεύσεις μου και έτσι γεννήθηκε μπροστά μου μια πρόκληση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ των αλλαγών, αλλά τελικά, κάποιες φορές, αιφνιδιάζω και εμένα, όταν πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις».

Αυτοί θα είναι η συνεργάτες της στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον

Η Μάριον Μιχελιδάκη κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο κανάλι του OPEN, με το πάνελ της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον να είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την Μαριέλλα Σαββίδου, το όνομα της οποίας ακουγόταν για πολύ καιρό, τρεις άντρες είναι αυτοί οι οποίοι θα συμπληρώνουν την ομάδα της δημοσιογράφου.

Τον έναν από τους τρεις άνδρες συνεργάτες της Μάριον Μιχελιδάκη τον γνωρίζουμε ήδη μέσα από την συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του GNTM και είναι ο Γιάννης Μπούτος, ενώ οι δύο επόμενοι είναι ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας αλλά και ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, που θα δούμε για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες, κάτι το οποίο ήδη σας είχαμε αποκαλύψει πριν καιρό.

«Ό,τι συζητιέται, ό,τι μας κάνει καλύτερους, ό,τι μας κρατάει ενήμερους και ό,τι κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, βρίσκεται στο νέο μαγκαζίνο του OPEN «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον». Ενδιαφέρουσες ειδήσεις, επικαιρότητα, viral videos, εικόνες από όλο τον κόσμο, αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες αλλά και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα συζητηθούν.

Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι, σε μια εκπομπή όπου δεν υπάρχουν στεγανά. Η καλύτερη πλευρά της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στα έμπειρα χέρια της Μάριον Μιχελιδάκη που καταφέρνει πάντα να βάζει την υπογραφή της σε εκπομπές με πλούσιο και πολυθεματικό περιεχόμενο με έναν ψύχραιμο και διεισδυτικό τρόπο.

Με σεβασμό, εξωστρέφεια και αυθεντικότητα, η νέα εκπομπή του OPEN έρχεται και τα μεσημέρια στο OPEN γεμίζουν με ζεστασιά και χαμόγελα!» αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάριον Μιχελιδάκη: Στον «αέρα» το trailer της εκπομπής της στο Open

Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.