«Είναι ανάξια να έχει δημόσιο λόγο!» – Ξέσπασε ο Δημήτρης Πανόπουλος με τις δηλώσεις της Πρωτογεράκη

March 21, 2022


Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3 στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται, σχολιάστηκε το επίμαχο θέμα των ημερών, δηλαδή η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και οι δηλώσεις συναδέλφων του για το γεγονός των κατηγοριώ…


Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3 στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται, σχολιάστηκε το επίμαχο θέμα των ημερών, δηλαδή η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και οι δηλώσεις συναδέλφων του για το γεγονός των κατηγοριών εις βάρος του.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, πήρε το λόγο στον αέρα της εκπομπής, καθώς δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Βίκυς Πρωτογεράκη για τις δηλώσεις που έκανε η ίδια για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πυρ και μανία ο Δημήτρης Πανόπουλος με την Βίκυ Πρωτογεράκη

«Η κυρία Πρωτογεράκη είναι και δικηγόρος, δεν είναι μόνο ηθοποιός. Θίγει τους συναδέλφους της σε δύο χώρους ταυτόχρονα. Θίγει τους ηθοποιούς για όλο αυτό που έχει γίνει, θίγει και τους δικηγόρους που προσπαθούν μέσα στο δικαστήριο να βγάλουν μια άκρη. Λέει “θα είχα αυτοδικήσει πριν”. Με ποιο δικαίωμα θα είχες αυτοδικήσει πριν; Αυτό έχεις να πεις ως δικηγόρος; Ότι θα είχες αυτοδικήσει;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε επίσης: «Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις, έχει κάνει και για τον Δημήτρη Λιγνάδη αντίστοιχες δηλώσεις. Και μάλιστα έλεγε για τον Λιγνάδη “να περιμένει στη φυλακή την καταδικαστική απόφαση γιατί έτσι κι αλλιώς καταδικαστική θα είναι εξαιτίας του κλίματος που έχει δημιουργηθεί”. Προδικάζει κιόλας! Και φαίνεται ότι είναι ανάξια να έχει δημόσιο λόγο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.