«Μας πείραξε που…» – Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκαλύπτει για την απουσία του Love it

March 21, 2022


Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3, καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο δημοφιλής ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δεκαήμερη «παύση» του Love it μετά την απ…


Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3, καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο δημοφιλής ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δεκαήμερη «παύση» του Love it μετά την απόφαση του καναλιού να δώσει έμφαση στην επικαιρότητα και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία

Τότε προχώρησε σε μία αποκάλυψη λέγοντας πως πράγματι τους πείραξε που για δέκα μέρες βρέθηκαν χωρίς εκπομπή.

Η ενόχληση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την πάυση του Love it

«Σταματήσαμε για δέκα μέρες γιατί ο ΣΚΑΪ είναι ένα κατ΄εξοχήν ενημερωτiκό κανάλι που ασχολείται πάρα πολύ με τέτοια θέματα όπως ένας πόλεμος. Γι’αυτό σταματήσαμε για δέκα μέρες αλλά τώρα έχουμε επιστρέψει κανονικά.

Επειδή αγαπάει όλη η ομάδα πολύ τη δουλειά μας και την εκπομπή, μας πείραξε που σταματήσαμε για δέκα μέρες. Είναι και μια χρονιά πολύ ανταγωνιστική, δεν είναι για να λείπεις πολύ στο καθημερινό» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.