Κάτω υπό άκρα μυστικότητα – Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Μακόλεϊ Κάλκιν

March 20, 2023


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Μακόλεϊ Κάλκιν με την αγαπημένη του Μπρέντα Σονγκ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Ο δεύτερος καρπός του έρωτα τους, ήρθε στον κόσμο τον τελευταίο μήνα του Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός και η σύντροφος του θέλησαν να μην γνωστοποιηθεί η γέννηση του μωρού τους, ώστε να μην τους περιτριγυρίζουν τα ΜΜΕ, ειδικά τις πρώτες εβδομάδ…


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Μακόλεϊ Κάλκιν με την αγαπημένη του Μπρέντα Σονγκ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Ο δεύτερος καρπός του έρωτα τους, ήρθε στον κόσμο τον τελευταίο μήνα του Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός και η σύντροφος του θέλησαν να μην γνωστοποιηθεί η γέννηση του μωρού τους, ώστε να μην τους περιτριγυρίζουν τα ΜΜΕ, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες και μήνες ζωής του μωρού.


Διαβάστε επίσης: Έκπληξη στην showbiz – Γέννησε κάτω υπό άκρα η μυστικότητα η…

Από το αποκλειστικό δημοσίευμα του «Us Weekly», έγινε γνωστό ότι ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Όπως φαίνεται, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καταφέρνουν πολύ καλά, αφού και η είδηση για τη γέννηση της κόρης τους, Ντακότα τον Απρίλιο του 2021 έγινε επίσης γνωστή μετά από πολύ καιρό.

Η ανακοίνωση για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του Μακόλεϊ Κάλκιν

«Η Μπρέντα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Το να είναι μαμά την έχει αλλάξει. Πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις σταδιοδρομίας. Είναι πραγματικά επικεντρωμένη στη μητρότητα και δίνει στα παιδιά την απόλυτη προσοχή της», ανέφερε το δημοσίευμα από το US Weekly.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Changeland». Αν και η Μπρέντα Σονγκ προτιμά να μη μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή, το 2018 είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: «Είναι υπέροχο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά όλα είναι υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενη».

Τρία χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή του ο ηθοποιός παραδέχτηκε ανοιχτά ότι προσπαθούν να κάνουν παιδί και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Έναν χρόνο αργότερα, γεννήθηκε η Ντακότα, η οποία πήρε το όνομά της από την αείμνηστη αδερφή του Κάλκιν, που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2008. Στις αρχές του 2022, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γέννησε πριν από 9 μήνες και είναι ξανά έγκυος για 2η φορά – Η κίνηση που πρόδωσε τα ευχάριστα μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο

Στο κρεβάτι του νοσοκομείου με γυαλιά ηλίου και το μωρό της – Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.