Ελένη Μενεγάκη: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να την δω…» – Νέα “επίθεση” στην παρουσιάστρια

March 20, 2023


Το πρωί της Δευτέρας 20/3 στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, μίλησε ο Αντώνης Πρέκας, ο οποίος σχολίασε τις προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, από την Ζέτα Μακρυπούλια μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη, “κατακεραυνώνοντας” μάλιστα την τελευταία με μία φράση.Υπάρχουν κάποιοι παρουσιαστές τους οποίους θαυμάζει για τον τρόπο που δρουν μπροστά στις κάμερες, αλλά και πίσω από αυτές και η παρουσ…


Το πρωί της Δευτέρας 20/3 στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, μίλησε ο Αντώνης Πρέκας, ο οποίος σχολίασε τις προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, από την Ζέτα Μακρυπούλια μέχρι και την Ελένη Μενεγάκη, “κατακεραυνώνοντας” μάλιστα την τελευταία με μία φράση.


Υπάρχουν κάποιοι παρουσιαστές τους οποίους θαυμάζει για τον τρόπο που δρουν μπροστά στις κάμερες, αλλά και πίσω από αυτές και η παρουσιάστρια του MEGA, φαίνεται πως δεν είναι μία από αυτές. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να πει τον ίδιο και για την Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ πώς “κατέκραξε” τον Γιώργο Λιάγκα).

Ο Αντώνης Πρέκας κατά της Ελένης Μενεγάκη

Ο ίδιος, λοιπόν, για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να δω εκείνη την ώρα τι γίνεται (στην εκπομπή της)», ενώ αναφερόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια τονίζει: «Μια χαρά δεν πάει αυτό που κάνει; Τις επιλογές σου δεν τις κάνεις με γνώμονα μόνο τη διάθεσή σου. Σταθμίζεις και άλλα πράγματα».

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα πρόσωπο στην τηλεόραση όπως τα τραπεζογραμμάτια: πληρωτέο άμα τη εμφανίσει», είπε στη συνέχεια.

«Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πρόσωπο χωρίς ακρότητες και κραυγές. Έχει ένα παγιωμένο κοινό και ό,τι της βάλεις απέναντι το κατασπαράζει», επισήμανε έπειτα, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, για τον Χρήστο Φερεντίνο ανέφερε: «Κάποιοι άνθρωποι, ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι, νιώθουν κάποια στιγμή την ανάγκη της σιγουριάς. Ο Χρήστος ξέρει ότι είναι πιο σίγουρο να μείνει στον Alpha».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.