Μπέτυ Μαγγίρα: Έχει την πιο στιλάτη κόρη!

March 20, 2023


Οι κόρες της Μπέτυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μάζη έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι κούκλες και στιλάτες!Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε την παρουσιάστρια με μία από τις δύο κόρες της, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, την ώρα που έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους.Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


Οι κόρες της Μπέτυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μάζη έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι κούκλες και στιλάτες!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε την παρουσιάστρια με μία από τις δύο κόρες της, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, την ώρα που έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.