«Ανάκτορο» στην Μύκονο για τον Παύλο; Οι συζητήσεις και η αλήθεια…

March 20, 2023


Πιο στενούς δεσμούς με την Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει ο Παύλος. Ο τέως πρίγκιπας ο οποίος εάν δεν είχε αλλάξει το πολίτευμα με το αδιάβλητο δημοψήφισμα του 1974 θα ήταν τώρα μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου ο Βασιλιάς των Ελλήνων. Το δέλεαρ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως το τίμημα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά για τα τωρινά δεδομένα. Εάν ο Παύλος τελικά αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο με τη β…


Πιο στενούς δεσμούς με την Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει ο Παύλος. Ο τέως πρίγκιπας ο οποίος εάν δεν είχε αλλάξει το πολίτευμα με το αδιάβλητο δημοψήφισμα του 1974 θα ήταν τώρα μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου ο Βασιλιάς των Ελλήνων.

  • Όσοι ξέρουν τον κοσμοπολίτη γαλαζοαίματο γνωρίζουν πως δεν έχει καμία βλέψη για παλινόρθωση της Βασιλείας. Ωστόσο αγαπά πολύ την Ελλάδα όπως και η Μαρί Σαντάλ αλλά και τα πέντε παιδιά τους. Ακούγεται έντονα πως ο τέως διάδοχος του Ελληνικού θρόνου είναι έτοιμος να αγοράσει σπίτι στην περιοχή της Πλάκας. Αυτό που έμαθα εγώ είναι πως πολύ γνωστός μεσίτης του πρότεινε σε τιμή ευκαιρία την αγορά ενός πραγματικά μοναδικού οικήματος στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Αγράρι. Πρόκειται για σύμπλεγμα κατοικιών το οποίο στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είχε προταθεί προς αγορά σε πολύ γνωστό επιχειρηματία για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχείο) όμως η συμφωνία δεν προχώρησε.

Το δέλεαρ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως το τίμημα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά για τα τωρινά δεδομένα. Εάν ο Παύλος τελικά αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο με τη βούλα γίνεται «πρίγκιπας της Μυκόνου» καθώς πρόκειται στην κυριολεξία για ακίνητο – φιλέτο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.