H αποστομωτική απάντηση της Γερμανού σε προσβλητικό σχόλιο που έλαβε με παιδική της φωτογραφία στο Twitter

March 20, 2023


Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Twitter όπου πολλές φορές τοποθετείται και λέει τη γνώμη της.Όσα όμως υποστηρίζει πολλές φορές δεν γίνονται αποδεκτά από τους χρήστες, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές έχουν σχολιάσει τα όσα γράφει χρησιμοποιώντας μάλιστα και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε την κακία του…


Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Twitter όπου πολλές φορές τοποθετείται και λέει τη γνώμη της.

Όσα όμως υποστηρίζει πολλές φορές δεν γίνονται αποδεκτά από τους χρήστες, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές έχουν σχολιάσει τα όσα γράφει χρησιμοποιώντας μάλιστα και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Ένα ακόμα σχόλιο από αυτά που έλαβε ήταν με φωτογραφία από όταν η παρουσιάστρια ήταν σε ηλικία 5 ετών και ο χρήστης έγραψε στο tweet «όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα…».

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε την κακία του να πέσει κάτω και έτσι έκανε αναδημοσίευση την κακεντρεχή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια έγραψε στο δικό της tweet ως απάντηση: «Έχουμε νικητήριο τουί : αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σeξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά», αφήνοντας στο τέλος και μια καρδούλα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.