«Ωραία ήταν τότε…» – Η αναφορά της Μπέττυ Μαγγίρα για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου

March 20, 2022


Η ταλαντούχα και λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα, που πρόσφατα βίωσε μια τεράστια απώλεια, ήταν καλεσμένη στο πλατό της “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής 20/3.Με την είσοδό της στο πλατό της εκπομ…


Η ταλαντούχα και λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα, που πρόσφατα βίωσε μια τεράστια απώλεια, ήταν καλεσμένη στο πλατό της “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής 20/3.

Με την είσοδό της στο πλατό της εκπομπής, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πρόκειται για το ίδιο πλατό από το οποίο έβγαινε η εκπομπή “Όλα παίζουν” της οποίας ήταν παρουσιάστρια το 2014.

Συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα στο παλιό της πλατό

«Καταρχάς να πούμε ότι εδώ έβγαινε το “Όλα παίζουν”. Σε αυτό εδώ το σημείο και συγκινήθηκα» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα με την Ναταλία Γερμανού να παίρνει τον λόγο θυμίζοντας: «Μπέττυ, Αλέκα Καμηλά, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιανός»…

Tότε η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Ναι, αυτή η παρέα… Ήταν χαρούμενη εκπομπή. Περνούσαμε ωραία. Καλά ήταν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.