Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άφησέ με!!» – Έγινε έξαλλος στον αέρα της Super Κατερίνα και έβαλε τις φωνές στον Γρηγόρη Γκουντάρα

March 19, 2024


Μία δήλωση της Μαρίνας Σάττι για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα (δείτε εδώ ποια), με τα πνεύματα να οξύνονται ωστόσο τη στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπαθούσε να εκφέρει την άποψή του.Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας διέκοπτε τον παρουσιαστή την ώρα που μιλού…


Μία δήλωση της Μαρίνας Σάττι για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα (δείτε εδώ ποια), με τα πνεύματα να οξύνονται ωστόσο τη στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπαθούσε να εκφέρει την άποψή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας διέκοπτε τον παρουσιαστή την ώρα που μιλούσε και επειδή αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά εκείνος έγινε αμέσως έξαλλος και ξέσπασε κατά του συνεργάτη του, αλλά και ολόκληρης της ομάδας.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Άφησέ με! Γίνεται να πω τη γνώμη μου; Ερώτηση. Πες μου όχι και θα το σεβαστώ. Πάω να πω μία κουβέντα κι ακούω γνώμη. Μπορείς να μου πεις τι θέλω να πω τώρα; Μα γίνεται; Ρε παιδιά, μάθετε τον διάλογο. Τι είναι αυτό το πράγμα; Λοιπόν για να πω να το τελειώνω, γιατί κακώς το άρχισα. Κακώς το άρχισα και το τελειώνω», είπε χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα Καινούργιου, τότε, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, δεν έκανε κανένα σχόλιο και πέρασε στο επόμενο θέμα.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου! Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι» – Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου στη Super Κατερίνα

Η στιγμή που τα έβαλε με τον Γιάννη Πουλόπουλο

Ο Θανάσης Πάτρας, το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, μαζί με το μουσικό του ταίρι στο Just The 2 of Us, Φαίη Ρουμπίνη, ώστε να συζητήσουν για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ωστόσο, θέλησε να τον ρωτήσει και για την κόντρα που είχε κάποτε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, για τον οποίο πρόσφατα δήλωσε: «Πίστευα πως από την εκπομπή τότε με έδιωξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όταν άκουσα τις εξηγήσεις του, τις δέχτηκα. Έπρεπε να μου το πει όμως κατ’ ιδίαν τότε. Είχαμε εξαιρετική σχέση και περίμενα να μου το πει. Το ότι μπορεί να πιέστηκε ή να αισθανόταν αμήχανα, το σέβομαι. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί του. Έχουμε βρεθεί από τότε αλλά δεν το συζητήσαμε ποτέ».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, πριν καν ολοκληρώσει την ερώτησή του ο δημοσιογράφος, εκνευρίστηκε που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και ξέσπασε εναντίον του, κάνοντας τον Θανάση Πάτρα να αισθανθεί πολύ άβολα.

«Τα έχεις πει, θες να τα ξαναπείς παρουσία του Θανάση; Σε διαβεβαιώνω, ο Θανάσης κι εγώ, πριν βγει τώρα, ήμασταν πίσω αγκαλιασμένοι και τα λέγαμε όλα. Αν θες κάποια δήλωση, να ο Θανάσης, μπορείς να του κάνεις ιδιαίτερη συνέντευξη. Τα έχω πει με τον Θανάση και δεν θα σου δώσω το δικαίωμα να ξανακάνεις το ίδιο.

Να ο Θανάσης! Μετά από πέντε λεπτά θα σου δώσει συνέντευξη. Δεν θα το κάνεις μπροστά σε εμένα. Εγώ όλα αυτά με το Θανάση, όχι απλά τα λύσαμε, αλλά είμαστε σφιχταγκαλιασμένοι. Αν θέλεις, εγώ να απουσιάσω γιατί δεν θα σου νομιμοποιήσω αυτό που λες δημοσιογραφία και είναι θράσος. Κατάλαβες; Εγώ θα αποχωρήσω για να ένα λόγο, για να του νομιμοποιήσω το δημοσιογραφικό του θράσος», είπε χαρακτηριστικά, με τον καλεσμένο να επισημαίνει:

«Μπορώ να ζητήσω κάτι; Μη με φέρετε εμένα σε δύσκολη θέση». Τότε παρενέβη η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Μισό λεπτό παιδιά! Δέχτηκε μια επίθεση ο Γιάννης…», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αναφωνεί: «Πάλι δέχτηκε επίθεση; Πάλι δέχτηκε επίθεση ο Γιάννης;». Η παρουσιάστρια, λοιπόν, για να ηρεμήσει τα πνεύματα ζήτησε από τον Γιάννη Πουλόπουλο να ολοκληρώσει και να εξηγήσει τι ήθελε να πει και έτσι συνεχίστηκε η κανονική ροή του προγράμματος.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο άντρες την περασμένη εβδομάδα διαπληκτίστηκαν ξανά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε κανονικά από το πλατό και επέστρεψε την επόμενη μέρα (δείτε εδώ τι συνέβη).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.