Εφιαλτικές ώρες για γνωστό τραγουδιστή – «Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το περίμενα…»

March 19, 2023


Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Γιώργος Λιβάνης, καθώς όπως ανακοίνωσε ένα πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρεί αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να κρατήσει στα χέρια του το κινητό του.Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους που ανησύχησαν και του έστελναν μηνύματα.Όπως ανακοίνωσε, έχει κολλήσει την γρ…


Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Γιώργος Λιβάνης, καθώς όπως ανακοίνωσε ένα πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρεί αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να κρατήσει στα χέρια του το κινητό του.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους που ανησύχησαν και του έστελναν μηνύματα.

Όπως ανακοίνωσε, έχει κολλήσει την γρίπη h1n1 και την περνάει πολύ δύσκολα, ωστόσο πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση.

«Επειδή έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα όσον αφορά την υγεία μου και δεν ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω το κινητό σας απαντώ δημόσια με ένα μήνυμα αγάπης πως βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση έχω την γρίπη h1n1 τύπου β και ομολογώ πως δεν ήταν τόσο εύκολο όσο περίμενα» ανακοίνωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.