Με εσώρουχο στο κάτω μέρος και πουκάμισο στο πάνω – Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που διέρρευσε μετά από 8 χρόνια

March 19, 2023


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που αυτή τη σεζόν την βλέπουμε ως κριτή στο My Style Rocks, βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ εδώ και περίπου οκτώ χρόνια. Πλέον είναι 35 ετών και το πρόσωπο όπως και το σώμα της είναι άκρως εντυπωσιακά, όμως η ίδια προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 18/3, δείχνοντας πως ήταν όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στη μόδα και ά…


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που αυτή τη σεζόν την βλέπουμε ως κριτή στο My Style Rocks, βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ εδώ και περίπου οκτώ χρόνια. Πλέον είναι 35 ετών και το πρόσωπο όπως και το σώμα της είναι άκρως εντυπωσιακά, όμως η ίδια προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 18/3, δείχνοντας πως ήταν όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στη μόδα και άφησε τους πάντες άφωνους.


Πριν 8 χρόνια, λοιπόν, πόζαρε μπροστά από τον φακό του Δημήτρη Σκουλού στην πρώτη της φωτογράφιση ever, φορώντας ένα πουκάμισο στο πάνω μέρος και ένα εσώρουχο μόνο στο κάτω μέρος και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο (δείτε την εδώ ημιλιπόθυμη μετά από χορό και αλκοόλ στο Καρβάλι).

Η πρώτη φωτογράφιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον Δημήτρη Σκουλό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρώτη φωτογράφιση

Η αλήθεια για το διαζύγιο και την επανασύνδεση με τον Γιάννη Καραβασάνη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο βέβαια τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι ζευγάρι (δείτε εδώ την πρώτη κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια).

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η Ηλιάνα (δείτε εδώ την συνέντευξη).

Είσαι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είχες παντρευτεί;

Ναι, είμαι πολύ καλά.

Είχατε χωρίσει και επίσημα;

Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μας χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση.

Είναι κάτι λίγο σαν Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον, που παντρεύτηκαν δύο φορές.

Ναι, κάνει λίγο. Απορώ και εγώ καμιά φορά με τον εαυτό μου με όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα η ζωή μου είναι κάθε μέρα και μια έκπληξη.

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη

Είχες βγάλει δηλαδή από το μυαλό σου αυτό τον άνθρωπο;

Ναι, δεν το περίμενα. Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά.

Είναι αυτό που λένε πως αν υπάρχει φλόγα δυνατή…

…Κάτι γίνεται. Μου έτυχε τώρα.

Τι προσπάθεια θέλει από σένα;

Και από τους δύο θέλει προσπάθεια.

Μένει στην Ελλάδα;

Ναι, πάντα στην Ελλάδα έμενε.

Νομίζαμε πως έμενε στην Αμερική.

Όχι, εγώ είχα να κάνω με την Αμερική.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Χαμός στο κέντρο της Αθήνας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Τι συνέβη

”Τσάκωσαν” την Παπαγεωργίου με το μπουρνούζι – Της έκαναν έκπληξη με 2ροφη τούρτα για τα γενέθλιά της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.