Survivor all Star: Νέος έρωτας στο παιχνίδι – Χώρισαν Πρίαμος με Ελευθερίου

March 19, 2023


Νέος έρωτας στο Survivor all Star με την παραγωγή του παιχνιδιού να τον αποκαλύπτει στα επόμενα επεισόδια Νέος έρωτας υπάρχει στο Survivor all Star. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μία ωραία σχέση, με την παραγωγή όμως του ριάλιτι να μην έχει «κάψει» το…


Νέος έρωτας στο Survivor all Star με την παραγωγή του παιχνιδιού να τον αποκαλύπτει στα επόμενα επεισόδια 

Νέος έρωτας υπάρχει στο Survivor all Star. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μία ωραία σχέση, με την παραγωγή όμως του ριάλιτι να μην έχει «κάψει» το ζευγάρι στα μέχρι τώρα επεισόδια.

Στο μεταξύ, η σχέση που είχε η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά και οι δυο τους δεν μιλάνε καν στο Survivor all Star, παρά το γεγονός ότι είναι και στην ίδια ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.