Ο χαλαρός Μίλτος Τεντόγλου… ξαναχτυπά: Φόρεσε φόρμα σε έξοδο με τον Καραλή για τα γενέθλιά του

March 18, 2023


Το «τρολάρισμα» του  Εμμανουήλ Καραλή στον Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος «έσκασε» με φόρμα σε έξοδο για τα γενέθλιά τουΟ Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως είναι ένα από τα πιο… κουλ και χαλαρά άτομα στον χώρο του αθλητισμού.Ο Έλληνας άλτης γιορτάζει σήμερα (18/03) τα 25α γενέθλιά του και χθες βγήκε μαζί με τον φίλο του, Εμμανουήλ Καραλή, για να διασκεδάσουν.Ο «Μανόλο» μάλιστα ανήρτησ…


Το «τρολάρισμα» του  Εμμανουήλ Καραλή στον Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος «έσκασε» με φόρμα σε έξοδο για τα γενέθλιά του

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως είναι ένα από τα πιο… κουλ και χαλαρά άτομα στον χώρο του αθλητισμού.

Ο Έλληνας άλτης γιορτάζει σήμερα (18/03) τα 25α γενέθλιά του και χθες βγήκε μαζί με τον φίλο του, Εμμανουήλ Καραλή, για να διασκεδάσουν.

Ο «Μανόλο» μάλιστα ανήρτησε φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο το βράδυ της Παρασκευής (17/03) και με χιούμορ σχολίασε την εμφάνιση του χρυσού Ολυμπιονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Τεντόγλου φόρεσε… φόρμα παρότι είπε στον Εμμανουήλ Καραλή να ντυθεί καλά, «Θα πάμε κάπου πολύ fancy για τα γενέθλια μου όποτε ντύσου καλά», έγραψε σε ανάρτηση του ο Καραλής «τρολλάροντας» τον Τεντόγλου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.