Η Μερκούρη για το επεισόδιο με τον εφοπλιστή στην παράσταση – «Ήταν άσχημο, ένιωσα…»

March 18, 2023


Την Πέμπτη 9 Μαρτίου ένα έντονο επεισόδιο συνέβη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.Συγκεκριμένα, ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος διέκοψε την παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου “Πεταλούδες στο Στομάχι”.Το θέατρο απάντησε με εξώδικο, με τον εφοπλιστή στη συνέχεια να στέλνει έγγραφη επιστολή συγγνώμης.Η μια από τους πρωταγωνιστές της παράστασης “Πεταλούδες στο Στομάχι” είναι η Δωροθέα Με…


Την Πέμπτη 9 Μαρτίου ένα έντονο επεισόδιο συνέβη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός εφοπλιστής Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος διέκοψε την παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου “Πεταλούδες στο Στομάχι”.

Το θέατρο απάντησε με εξώδικο, με τον εφοπλιστή στη συνέχεια να στέλνει έγγραφη επιστολή συγγνώμης.

Η μια από τους πρωταγωνιστές της παράστασης “Πεταλούδες στο Στομάχι” είναι η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” και εξήγησε στη Μαρία Μπακοδήμου τι συνέβη στο θέατρο με τον εφοπλιστή.

«Δεν έβριζε ακριβώς. Έκανε κριτική και αυτό που σκεφτόταν το έλεγε. Ήταν λίγο περίεργα. Δεν ζήτησε συγγνώμη αμέσως. Έφυγε και ζήτησε συγγνώμη αφού ο παραγωγός μας πήρε το δικηγόρο και στην ουσία πήγαμε σα θέατρο να κινηθούμε νομικά. Είμαστε πάντα στη σκηνή. Αυτό το έργο έχει να κάνει με τον έρωτα και την αγάπη, οπότε καταλαβαίνεις ότι έχει και με την σeξουαλικότητά μας, κάτι που είναι πολύ φυσιολόγο. Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο και ένιωσα περίεργα. Δεν άκουγα ακριβώς τι έλεγε την ώρα που έπαιζα εγώ γιατί την ώρα που παίζει ο καθένας μας μιλάει, οπότε δεν ακούει αλλά άκουγα τι έλεγε για τα άλλα παιδιά που δεν λέγονται αυτά τα πράγματα…», είπε η Δωροθέα Μερκούρη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.