Χαρές για τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένεια του – Ευχάριστα νέα για την κόρη του, Κατερίνα

March 18, 2023


Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστή μια είδηση για την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου. Πιο συγκεκριμένα για την κόρη του, Κατερίνα η οποία έχει πάρει αδιαμφισβήτητα το ταλέντο του πατέρα της. Μετά τον αδελφό της, Γιώργο η νεαρή τραγουδίστρια, πήρε σειρά και έχει μπεί δυναμικά στον χώρο της μουσικής. Μέσα από videos στα social media η Κατερίνα Κακοσαίου ξεκίνησε σιγά σιγά την καριέρα της και έχε…


Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστή μια είδηση για την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου. Πιο συγκεκριμένα για την κόρη του, Κατερίνα η οποία έχει πάρει αδιαμφισβήτητα το ταλέντο του πατέρα της. Μετά τον αδελφό της, Γιώργο η νεαρή τραγουδίστρια, πήρε σειρά και έχει μπεί δυναμικά στον χώρο της μουσικής.


Μέσα από videos στα social media η Κατερίνα Κακοσαίου ξεκίνησε σιγά σιγά την καριέρα της και έχει φτάσει ψηλά, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες, υπογεγραμένες από την ίδια και το τρομερό ταλέντο της.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Πλούταρχος – Μαρία Κακοσαίου: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Καμαρώνουν στη σκηνή τον γιο τους, Γιώργο

Τα ευχάριστα νέα για την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα

Ο λόγος φυσικά για το… νέο τραγούδι που κυκλοφορεί το τελευταίο 24ωρο, με το όνομα της!

Το «Ανυπόμονα», το δεύτερο single της Κατερίνας μετά το «Πόσο Θέλω», συνοδεύεται από music video σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου, μέσα από το οποίο η ίδια μας μεταφέρει με μοναδικές εικόνες τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού.

Η Κατερίνα έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, μέσα από το τραγούδι «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που βρέθηκε στα top trends του YouTube και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους και τις συναυλίες της με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Κακοσαίου

  • Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι 24 χρονών και πτυχιούχος της Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Κύπρου.
  • Το νεαρό κορίτσι έχει μεγαλώσει μέσα στη μουσική και η αγάπη της γι’ αυτή ξεκίνησε από όταν ακόμη ήταν πολύ μικρή. Πολλές φορές μάλιστα, με τον αδελφό της, Γιώργο Κακοσαίου δημοσίευαν βίντεο στα social media στα οποία τραγουδούσαν και πάντα, οι αντιδράσεις του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.
  • Η Κατερίνα Κακοσαίου, ωστόσο, θέλησε να επικεντρωθεί στις σπουδές της και αφού πήρε το πτυχίο της, άρχισε να κάνει δειλά δειλά κάποια βήματα και στον χώρο του τραγουδιού.
  • Η σχέση μπαμπά και κόρης είναι πολύ στενή, αφού όπως έχει αποκαλύψει ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνεντεύξεις του, και με τα πέντε του παιδιά συζητάει τα πάντα.
  • Το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο, η νεαρή Κατερίνα πραγματοποιήσε και μερικές live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο, ενώ κυκλοφόρησε και το πρώτο της προσωπικό single.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιδρωμένοι στο γuμναστήριο – Η φωτογραφία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Γιώργο Κακοσαίο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το αποκάλυψε 30 χρόνια μετά: «Από την αρχή η Μαρία ήταν…» – Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά για την κρίση στον γάμο του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.