Νεκρός γνωστός έλληνας αστρολόγος – Κατέρρευσε έξω από super market

March 18, 2023


Εδώ και μερικές μέρες οι κάτοικοι της Εύβοιας έχουν συγκλονιστεί με την είδηση του τόσο ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Ριζόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο αστρολόγος και συγγραφέας, κατέρρευσε ξαφνικά έξω από super market, στην Αμάρυνθο Εύβοιας.Διαβάστε επίσης: Αγγελική Νικολούλη: Βαρύ το κλίμα στο Τούνελ – Ξέσπασε σε κλάματα και έκοψαν την ζωντανή σύνδεσηΣύμφωνα με το ρεπορτάζ του …


Εδώ και μερικές μέρες οι κάτοικοι της Εύβοιας έχουν συγκλονιστεί με την είδηση του τόσο ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Ριζόπουλου.


Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο αστρολόγος και συγγραφέας, κατέρρευσε ξαφνικά έξω από super market, στην Αμάρυνθο Εύβοιας.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Νικολούλη: Βαρύ το κλίμα στο Τούνελ – Ξέσπασε σε κλάματα και έκοψαν την ζωντανή σύνδεση

Η ανακοίνωση του θανάτου του Γιάννη Ριζόπουλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom, το απόγευμα της Πέμπτης (16/3) στην Αμάρυνθο, ο γνωστός αστρολόγος κατέρρευσε ξαφνικά, πιθανότατα από έμφραγμα.

Ο γνωστός αστρολόγος εντοπίστηκε από διερχόμενους χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Γιάννης Ριζόπουλος!

Το astrology.gr πενθεί και νιώθει πως έχει χάσει τον «γονιό» του, καθώς το site μας είναι ένα δικό του «παιδί». Ο Γιάννης Ριζόπουλος ήταν ένας από τους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας. Ήταν μαζί μας από την «γέννησή» του, το 2010, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έδωσε τα πάντα για την ενημέρωση του κοινού. Χάρισε τον καλύτερό του εαυτό, τις ιδέες του, τις γνώσεις του και την αγάπη του και βοήθησε τους αναγνώστες να καταλάβουν και να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον «μαγικό» κόσμο της αστρολογίας.

Είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο και είχε δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθούσε παντού. Είτε σε ομιλίες του, είτε στο site μας, είτε στην σχολή αστρολογίας όπου και δίδασκε. Ο Γιάννης Ριζόπουλος ήταν πρωτοπόρος στην ζωή του και σε ό,τι είχε να κάνει με την αστρολογία. Πάντα οι προβλέψεις του ήταν to the point, έγκυρες και σοβαρές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου – Συγκινημένοι φίλοι, συγγενείς και οπαδοί της ΑΕΚ

Πέθανε ο Jeff Thomas – Μοντέλο και διευθυντής της One Popsicle

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.