«Δεν έπρεπε να γεννηθεί…» – Σοκάρει η Χαρά Βέρρα για την εγγονή της

March 18, 2023


Πριν από λίγες μέρες η Χαρρά Βέρρα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην οικογένεια της, αλλά και στο πρόβλημα που είχε αποκαλύψει πριν από καιρό για την κόρη της. Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στην αγαπημένη της εγγονή, εξηγώντας το σπάνιο σύνδρομο το οποίο έχει από τη γέννηση της και την αδυναμία ανεύρεσης της όποιας θεραπε…


Πριν από λίγες μέρες η Χαρρά Βέρρα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην οικογένεια της, αλλά και στο πρόβλημα που είχε αποκαλύψει πριν από καιρό για την κόρη της.


Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στην αγαπημένη της εγγονή, εξηγώντας το σπάνιο σύνδρομο το οποίο έχει από τη γέννηση της και την αδυναμία ανεύρεσης της όποιας θεραπείας – δείτε εδώ την κραυγή βοήθειας της Χαράς Βέρρας.

Οι δηλώσεις της Χαράς Βέρρας για την κόρης και εγγονή της

Είχατε συγκλονίσει το πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή σας. Σήμερα πως είναι;

Η Χαρούλα μου, το καμάρι μου, ο άγγελος μου! Έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό ζει έτσι.

Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, τρελαίνεται από τη χαρά της.

Πότε ανακαλύψατε ότι το παιδί έχει αυτή την πάθηση;

Από την κοιλιά της Κωνσταντίνας έτσι. Το είδαμε στον υπέρηχο. Οι γιατροί έλεγαν στην κόρη μου ότι η κύηση δεν πρέπει να συνεχιστεί. Εκεί όμως ήταν ανένδοτη. Δεν ήθελε με τίποτα να διακόψει την εγκυμοσύνη. Μου λέει, «μαμά θα το κρατήσω το παιδί και ό,τι γίνει». «Δικιά σου είναι η απόφαση παιδί μου» της λέω και γεννήθηκε η Χαρούλα.

Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία. Το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Έχει κλείσει τα 11. Πορευόμαστε έτσι. Την καταλαβαίνουμε μόνο εγώ και η μητέρα της. Εγώ προσεύχομαι μόνο να μην πονάει, τίποτε άλλο. Έχουν στραβώσει τα χεράκια και τα ποδαράκια της.

Η Χαρά Βέρρα σε συνέντευξη της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινεί η σπάνια φωτογραφία της Χαράς Βέρρα με την εγγονή της

Ήταν πρώτα κουμπάροι και μετά παντρεύτηκαν – Αυτός είναι ο σύζυγος της Χαράς Βέρρα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.