«Εγώ αυτό που ξέρω για την Ελευθερία είναι ότι…» – Τα αιχμηρά σχόλια του Πάνου Καλίδη για την Ελευθερίου & τον Πρίαμο

March 18, 2023


Η κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής, Super Κατερίνα, εντόπισε τον Πάνο Καλίδη το πρωί της Παρασκευής 17/3 και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το Survivor All Star, επιμένοντας κυρίως στην συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από όλα όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο. Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που εν μέρει δικαιολογ…


Η κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής, Super Κατερίνα, εντόπισε τον Πάνο Καλίδη το πρωί της Παρασκευής 17/3 και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το Survivor All Star, επιμένοντας κυρίως στην συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από όλα όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο.


Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που εν μέρει δικαιολογεί τον Ιωαννίδη για τις “ορμές” του και για την απιστία του, θεωρεί πως δεν είναι πολύ ωραίο για την τραγουδίστρια να την κάνει ό,τι θέλει ο πρώην της, γι’ αυτό και υποστηρίζει πως δεν της ταιριάζει πολύ το ριάλιτι και η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πώς ξεμπρόστιασε το ζεύγος ο Στάθης Σχίζας μέρες μετά την οικειοθελή του αποχώρηση).

Τα αιχμηρά σχόλια του Πάνου Καλίδη για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Δεν μου αρέσει που η Ελευθερία κάνει ό,τι της λέει ο Μάριος. Νομίζω ότι λόγω του ότι είναι καλό παιδί και ευκολόπιστη, παρασύρεται. Δεν θα’ μαι χαρούμενος εάν ο Μάριος την κάνει μαριονέτα του», ανέφερε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Και συμπλήρωσε: «Ακούω διάφορα για την Ελευθερία, για τον χαρακτήρα της, την εμφάνισή της και της αγωνιστικές της δυνατότητες. Εγώ αυτό που ξέρω για την Ελευθερία είναι ότι είναι αυθόρμητη, αγαπάει πολύ τη δουλειά της, δεν είναι κακό παιδί».

«Οι συνθήκες του Survivor μπορεί να την παρασύρουν να δίνει λίγο ριάλιτι, που δεν την κολακεύει. Μην ξεχνάτε ότι εκεί μέσα είναι υπό συνθήκες και όλα όσα γίνονται είναι ένα μικρό σενάριο», κατέληξε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.