Κανονική χαζογιαγιά η Χριστίνα Παππά – Πεσμένη στα πατώματα μαζί με την εγγονή της

March 18, 2023


Η Χριστίνα Παππά έχει καταφέρει να συνοδεύσει το όνομά της με πολλούς και διαφορετικούς τίτλους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς εκτός από μητέρα του γιου της, ήταν και μια πετυχημένη ηθοποιός και μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι επιχειρηματίας με τα μαγαζιά, που διατηρεί.Ένας νέος ρόλος στη ζωή της, που την κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη είναι αυτός της γιαγιάς, καθώς εδώ και λίγους μήνες ο Δημήτρης Παππάς …


Η Χριστίνα Παππά έχει καταφέρει να συνοδεύσει το όνομά της με πολλούς και διαφορετικούς τίτλους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς εκτός από μητέρα του γιου της, ήταν και μια πετυχημένη ηθοποιός και μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι επιχειρηματίας με τα μαγαζιά, που διατηρεί.


Ένας νέος ρόλος στη ζωή της, που την κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη είναι αυτός της γιαγιάς, καθώς εδώ και λίγους μήνες ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν έκαναν το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο και θα πάρει το όνομά της γιαγιάς της (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Παππά για τον πατέρα του γιου της).

Τα παιχνίδια της Χριστίνας Παππά με την εγγονή της

Έτσι λοιπόν δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε τις 2 Χριστίνες μέσα από τα social media να απολαμβάνουν παιχνίδια η μία με την άλλη και μάλιστα αυτή τη φορά είδαμε την Παππά να είναι πεσμένη στα πατώματα και να παίζει με το εγγονάκι της.

Χριστίνα Παππά - εγγονή

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Παππά με τη Μπεζάν

Η Χριστίνα Παππά και η Άννα Μπεζάν φωτογραφήθηκαν και μίλησαν πρώτη φορά στο περιοδικό YOU για την μεταξύ τους σχέση, τη γέννα και τον κρυφό γάμο του περασμένου καλοκαιριού!

Χαμογελαστές και άκρως ευχάριστες αποθέωσαν την τωρινή τους σχέση ενώ ακομπλεξάριστες μίλησαν και για τα… άσχημα αυτής!

Θέλω να μου περιγράψετε την ημέρα που πρωτογνωριστήκατε…

Άννα: Πραγματικά ήταν μία σουρεάλ κατάσταση γιατί γνωριστήκαμε στα μπουζούκια και ταιριάξαμε αμέσως. Αφού σε κάποια φάση δεν καθόμουν με τον Δημήτρη, αλλά χορεύαμε οι δυο μας!

Χριστίνα: Ήταν μαζί μας και ο κολλητός μου, του λέμε ότι η Άννα είναι Καρκίνος με Ζυγό σαν εμένα, και απαντάει: «Αυτή θα είναι η γυναίκα του παιδιού σου»!

Άννα ήσουν προκατειλημμένη, για το πώς θα ήταν σαν πεθερά;

Α: Όχι, το θεωρώ και πολύ οπισθοδρομικό. Άλλωστε η Χριστίνα είναι πολύ νέα για να έχω την εικόνα της κακιάς πεθεράς στο μυαλό μου.

Χ: Άσχετα αν έχουμε δεθεί πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε καλές και κακές στιγμές, εδώ με τον γιο μου τσακώνομαι και τη μητέρα μου. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, αλλά σημασία έχει πως υπάρχει ισορροπία και ότι δεν θα κρατήσουμε μούτρα η μία στην άλλη. Εδώ όταν μαλώνει ο Δημήτρης με την Άννα, που σπάνια συμβαίνει, παίρνω το μέρος της.

Α: Αυτό είναι αλήθεια, και αντίστοιχα παίρνω κι εγώ το μέρος της Χριστίνας, αν έχει μία ένταση με τον Δημήτρη, οπότε εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά. (γέλια)

Για ποιον λόγο μπορεί να τσακωθείτε;

Χριστίνα Παππά: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές! Ειδικά στην αρχή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Χριστίνα Μπεζάν

Α: Επειδή μπορεί να λέμε το ίδιο πράγμα με τη Χριστίνα, αλλά με διαφορετικά λόγια.

Χ: Και επειδή, ειδικά στην αρχή, έμενα λίγο περισσότερο στο σπίτι, ήμουν υπερπροστατευτική σε ορισμένα θέματα που αφορούσαν το παιδί -έτσι είμαι και με τους φίλους μου. Τώρα με έχει γνωρίσει, αλλά ίσως τότε να με παρεξηγούσε.

Τώρα που την γνώρισες καλύτερα, τι πιστεύεις;

Α: Με τη Χριστίνα μοιάζουμε πολύ. Έχουμε και μερικές κοινές συνήθειες, που τις καταλαβαίνω πια στον εαυτό μου, και μου λέει ο Δημήτρης: «Σαν τη μάνα μου κάνεις»!

Διαβάστε όλη την συνέντευξή τους εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου! Έχω κάνει τάματα» – Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την πάθηση της εγγονής της

Χριστίνα Παππά – Άννα Μπεζάν: Πεθερά και νύφη μιλούν πρώτη φορά για την σχέση τους και τον… κρυφό γάμο!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.