Νεκρός ο Βασίλης Μάγγος – Επεισόδια στη δίκη. Έπεσε όπλο αστυνομικού, χτυπήθηκε ο πατέρας του (φωτο & βίντεο)

March 17, 2023


Από επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και συγκεντρωμένων πολιτών συνοδεύτηκε η δίκη για το θάνατο του Βασίλη Μάγγου, στα δικαστήρια του Βόλου, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου.Το πρωί της Τετάρτης (15/3), στα δικαστήρια του Βόλου επικράτησε ένταση με διαδηλωτές, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς επιχείρησαν να εισβάλλουν στο δικαστικό μέγαρο.Από τη σύγκρουση, έπεσε στο έδαφος ο …


Από επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και συγκεντρωμένων πολιτών συνοδεύτηκε η δίκη για το θάνατο του Βασίλη Μάγγου, στα δικαστήρια του Βόλου, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου.

  • Πρόκειται για τη δίκη των αστυνομικών που φέρονται να ξυλοκόπησαν τον 27χρονο στον Βόλο, μετά την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας, τρεις μήνες μετά τη μήνυση που είχαν υποβάλει οι γονείς του.

Το πρωί της Τετάρτης (15/3), στα δικαστήρια του Βόλου επικράτησε ένταση με διαδηλωτές, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς επιχείρησαν να εισβάλλουν στο δικαστικό μέγαρο.

Από τη σύγκρουση, έπεσε στο έδαφος ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, ενώ στη διάρκεια της συμπλοκής ένα όπλο αστυνομικού έπεσε στον δρόμο. «Όπλο! Όπλο! Μέχρι και τα όπλα τους πέφτουν», φώναξε κάποιος από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος. Λίγο πιο πέρα μάλιστα, βρέθηκε και μια αστυνομική ασπίδα.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.