«Μου φύγε τώρα και…» – “Λύγισε” στον αέρα της Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

March 16, 2023


Αρκετά συγκινημένος ήταν στον αέρα της σημερινής 16/3 Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή μερικά πλάνα που προβλήθηκαν από το χθεσινοβραδινό 15/3 επεισόδιο του Survivor all star. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, μετά τα “καρφιά” του προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέρθηκε στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο που έχει φύγει από τη ζωή, μετά από ένα τραγούδι του αδερφού του που ακούστηκε σ…


Αρκετά συγκινημένος ήταν στον αέρα της σημερινής 16/3 Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή μερικά πλάνα που προβλήθηκαν από το χθεσινοβραδινό 15/3 επεισόδιο του Survivor all star.


Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, μετά τα “καρφιά” του προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέρθηκε στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο που έχει φύγει από τη ζωή, μετά από ένα τραγούδι του αδερφού του που ακούστηκε στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν μίλησε αρκετά συγκινημένος για τον αδερφό του με τον οποίο ήταν ιδιαιτέρως δεμένος και μάλιστα αποκάλυψε πως το προηγούμενο βράδυ μιλούσε με τη σύζυγο του αδερφού και για ακόμη μια φορά, συνειδητοποίησαν πόσο μεγάλο είναι το κενό που έχει αφήσει στις ψυχές και τις ζωές τους.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Μιλήσουμε για αδερφό μου και της ανέφερα το συγκεκριμένο τραγούδι. Λέγαμε για ένα τρέμουλο που είχε τα χέρια του το’χα και εγώ και μου φύγε τώρα και στα τελευταία του, τα χέρια του πήγαιναν έτσι. Και συζητάγαμε τώρα για την υγεία μου, γι’ αυτό της είπα ότι μου έχει φύγει αυτό. Της έλεγα ότι έχω νωπή την αγωνία αν θα μπορέσει τραγουδήσει το κομμάτι. Συζητούσαμε πάλι με τη Μαρία για το Θάνο, το μεγάλο κενό που λέγεται Θάνος και μας λείπει» και ξέσπασε σε κλάματα.

“Λύγισε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της Super Κατερίνας με αφορμή την απώλεια του αδερφού του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.