Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γκουντάρας έχει πάθει εγκεφαλικό!» – Άφωνοι στο Super Κατερίνα με την καλεσμένη τους

March 16, 2023


Το πρωί της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» ταράχτηκε το πλατό με την καλεσμένη που είχαν σήμερα. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια τρομερή εισαγωγή πριν μπεί στο πλατό με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ανυπομονεί να την δει. Η ίδια είναι από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική showbiz και την έχουμε δει σε ένα talent show πριν από μερικά χρόνια.Ο λόγος για την… Μαρία Καλάβρι…


Το πρωί της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» ταράχτηκε το πλατό με την καλεσμένη που είχαν σήμερα. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια τρομερή εισαγωγή πριν μπεί στο πλατό με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ανυπομονεί να την δει.


Η ίδια είναι από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική showbiz και την έχουμε δει σε ένα talent show πριν από μερικά χρόνια.

Η καλεσμένη της Καινούργιου που τάραξε τον Γκουντάρα με την ομορφιά της

Ο λόγος για την… Μαρία Καλάβρια!

«Γρηγόρη κλείσε λίγο τώρα τα μάτια. Ένα χειροκρότημα για την Μαρία Καλάβρια. Εδώ έλα. Ουάου. Έλα αγάπη μου. Ένα διάβασμα παρακαλώ να καμαρώσουμε την Μαρία μας. Τι γυναικάρα είσαι εσύ; Ρε Μαρία φτου σου. Τι κορμάρα είσαι; Ο Γκουντάρας έχει πάθει εγκεφαλικά» είπε με γέλια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω πει και μπροστά στην γυναίκα μου με παρρησία ότι είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Τελεία» απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.