Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στην κάμερα του Πρωινού Μας – Ευχάριστα νέα για πασίγνωστο τραγουδιστή

March 16, 2023


Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 16/3 η Έλλη Κοκκίνου και ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής αναφορικά με την συνεργασία τους στη Θεσσαλονίκη.«Αυτό που ξεχωρίζω πάρα πολύ στην Έλλη Κοκκίνου είναι η πειθαρχία, είναι αξεπέραστη! Δεν υπάρχει πιο στρατιώτης άνθρωπος. Εγώ αυτό το πράγμα το ζηλεύω», ανέφερε εκείνος και μάλιστα την ίδια στιγμή παραδ…


Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 16/3 η Έλλη Κοκκίνου και ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής αναφορικά με την συνεργασία τους στη Θεσσαλονίκη.


Επιβεβαίωσε τον γάμο του στην κάμερα του Πρωινού Μας

«Αυτό που ξεχωρίζω πάρα πολύ στην Έλλη Κοκκίνου είναι η πειθαρχία, είναι αξεπέραστη! Δεν υπάρχει πιο στρατιώτης άνθρωπος. Εγώ αυτό το πράγμα το ζηλεύω», ανέφερε εκείνος και μάλιστα την ίδια στιγμή παραδέχτηκε τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, αλλά και τα σχέδια γάμου με την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση -δείτε εδώ το πρόσωπό της.

«Έχετε αρραβωνιαστεί και παντρεύεστε, σωστά;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφος, με τον γνωστό τραγουδιστή να επιβεβαιώνει: «Έχω πει ότι είμαι καλά και έχω θέσεις τις βάσεις για τα πλάνα μου στα προσωπικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα. Όταν μια στιγμή χαρακτηρίζεται από αγάπη και γεμίζει η στιγμή αυτή (από αγάπη), μόνο ωραία μπορεί να είναι».

Ο λόγος φυσικά για τον Λούκα Γιώρκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.