Σ.Κρητικός: Χορεύει «μακαρένα» με την κόρη του και τους γιους του

March 16, 2023


Αυτά τα βίντεο τα απολαμβάνουν και οι τέσσερις τους.«Οικογενειακή υπόθεση πλέον», σχολίασε ο μεγάλος αδερφός, Μιχαήλ, κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε με τα αδέρφια του Άρη και Κόμησσα και τον πατέρα τους, Στέλιο.Μπορεί οι τρεις τους (Στέλιος, Μιχαήλ και Άρης) να θεωρούνται βετεράνοι των βίντεο στο TikTok και το Instagram όμως στην παρέα τους προστέθηκε η Κόμησσα που πριν λίγο καιρό πήρε το «βάπτ…


Αυτά τα βίντεο τα απολαμβάνουν και οι τέσσερις τους.

«Οικογενειακή υπόθεση πλέον», σχολίασε ο μεγάλος αδερφός, Μιχαήλ, κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε με τα αδέρφια του Άρη και Κόμησσα και τον πατέρα τους, Στέλιο.

Μπορεί οι τρεις τους (Στέλιος, Μιχαήλ και Άρης) να θεωρούνται βετεράνοι των βίντεο στο TikTok και το Instagram όμως στην παρέα τους προστέθηκε η Κόμησσα που πριν λίγο καιρό πήρε το «βάπτισμα του πυρός».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.