Τρίκαλα: Σκύλος έτρεξε 21 χιλιόμετρα στον ημιμαραθώνιο και τερμάτισε κανονικά

March 16, 2022


Ένας αδέσποτος σκύλος κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και οι επιδόσεις του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το trikalaola.gr, έτρεξε στον φετινό ημιμαραθώνιο στα Τρίκαλα…


Ένας αδέσποτος σκύλος κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και οι επιδόσεις του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το trikalaola.gr, έτρεξε στον φετινό ημιμαραθώνιο στα Τρίκαλα, ξεκινώντας από την Καλαμπάκα και τερμάτισε κανονικά!

Σκύλος στα Τρίκαλα τρέχει στον ημιμαραθώνιο

Ο σκύλος είναι αδέσποτος και δεν ακολουθούσε κανέναν ειδικά στη διαδρομή. Το θέμα έγινε γνωστό όταν νεαροί που έπαιρναν μέρος στον αγώνα το παρατήρησαν από τα πρώτα μέτρα της διαδρομής.

Σκύλος στα Τρίκαλα τρέχει στον ημιμαραθώνιο

Τώρα παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν τον καταπληκτικό σκύλο-«δρομέα» από την Καλαμπάκα και ενδιαφέρονται, να μεριμνήσουν για να επιστρέψει πίσω.

 

Πηγή Gazzetta.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.