Διαδικτυακό ψήφισμα: Εσείς θα πληρώσετε το πιτόγυρο 4μιση ευρώ;

March 16, 2022


Η ακρίβεια «χτυπάει» και το σουβλάκι, μαζί με όλα τα υπόλοιπα αγαθά, και η τιμή του εμφανίζει ήδη ανοδική πορεία ενώ αναμένεται και περαιτέρω αύξηση από αύριο Τρίτη (15.3.2022), όπως δηλώνουν οι ιδιοκ…


Η ακρίβεια «χτυπάει» και το σουβλάκι, μαζί με όλα τα υπόλοιπα αγαθά, και η τιμή του εμφανίζει ήδη ανοδική πορεία ενώ αναμένεται και περαιτέρω αύξηση από αύριο Τρίτη (15.3.2022), όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες ψησταριών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έκαναν μια σοκαριστική πρόβλεψη, ότι το σουβλάκι θα φτάσει να πωλείται 4,5 ευρώ ή αλλιώς «το πιτόγυρο» όπως αναφέρουν οι ίδιοι. Για την ώρα, το σουβλάκι έχει ήδη φτάσει να κοστίζει 3,60 και αύριο θα ανέβει η τιμή του στα 3,90 ευρώ, με τους ιδιοκτήτες να αναφέρουν πως περιμένουν πτώση στις πωλήσεις περίπου 30% με 40%, λόγω της ακρίβειας.

«Όχι γιατί αυτή θα είναι η αντίδραση του κόσμου προς το προϊόν αλλά γιατί δεν θα μπορούν να το αγοράσουν πια», εξηγούν οι ιδιοκτήτες ψησταριών και σουβλατζίδικων και διευκρινίζουν ότι «μπορεί να έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία αλλά έχουμε πόλεμο και στα τρόφιμα».

Ψηφίστε (και δείτε και τα αποτελέσματα):

 

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.