Παίρνουν την θέση του Γιώργου Καπουτζίδη – Οι δύο γυναίκες που θα παρουσιάσουν την φετινή Eurovision

March 15, 2023


Όσο πλησιάζουν οι μέρες για να πραγματοποιηθεί η φετινή Eurovision 2023 οι ετοιμασίες “τρέχουν” και οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν να γίνονται. Μπορεί τον τελευταιό καιρό να έχει προκληθεί μια διαμάχη με μια διαγωνιζόμενη και τον επίσημο εκπρόσωπο της Ελλάδας (δείτε εδώ τι) αλλά τα στελέχη και οι αρμόδιοι για την εκπροσώπηση της χώρα μας, κάνουν το αδύνατο δυνατό για το τέλειο αποτέλεσμα. Βέβαια, πολλέ…


Όσο πλησιάζουν οι μέρες για να πραγματοποιηθεί η φετινή Eurovision 2023 οι ετοιμασίες “τρέχουν” και οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν να γίνονται. Μπορεί τον τελευταιό καιρό να έχει προκληθεί μια διαμάχη με μια διαγωνιζόμενη και τον επίσημο εκπρόσωπο της Ελλάδας (δείτε εδώ τι) αλλά τα στελέχη και οι αρμόδιοι για την εκπροσώπηση της χώρα μας, κάνουν το αδύνατο δυνατό για το τέλειο αποτέλεσμα.


Βέβαια, πολλές είναι και οι συζητήσεις για τους παρουσιαστές του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ θα ήταν ένας από τους δύο, μαζί με την Μαρία Κοζάκου, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι τελικά. Ποια όμως, γνωστή παρουσιάστρια θα τον αντικαταστήσει;

Η παρουσιάστρια της Eurovision 2023 μαζί με την Μαρία Κοζάκου

Ο λόγος για την… Τζένη Μελιτά!

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινό μας» η Τζένη Μελιτά θα είναι στο πλευρό της Μαρία Κοζάκου και θα παρουσιάζουν την φετινή Eurovision.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.