Τέμπη: «Φώναξε ”Νίκο το μωρό”» – Τα τελευταία λόγια της άτυχης Αθηνάς λίγο πριν χάσει τη ζωή της στο δυστύχημα

March 14, 2023


Λίγες μόλις ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα, που συνέβη το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τα θύματα να ανέρχονται στα 57 και τις οικογένειες να έχουν μείνει πίσω συγκλονισμένες, προσπαθώντας να διαχειριστούν αυτόν τον ανείπωτο πόνο.Η 34χρονη Αθηνά είναι μία από της μητέρες, που δε βγήκαν ζωντανές από το μοιραίο τρένο, μένοντας πίσω στη ζωή ο άντρας της, με τον οποίο είχε ταξιδέψει μαζί, ο οποίο…


Λίγες μόλις ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα, που συνέβη το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τα θύματα να ανέρχονται στα 57 και τις οικογένειες να έχουν μείνει πίσω συγκλονισμένες, προσπαθώντας να διαχειριστούν αυτόν τον ανείπωτο πόνο.


Η 34χρονη Αθηνά είναι μία από της μητέρες, που δε βγήκαν ζωντανές από το μοιραίο τρένο, μένοντας πίσω στη ζωή ο άντρας της, με τον οποίο είχε ταξιδέψει μαζί, ο οποίος σήμερα πρέπει να μεγαλώσει το παιδί, που είχαν φέρει στον κόσμο.

Ο αδερφός της άτυχης μητέρας παραχώρησε δηλώσεις την Τρίτη 14/3 στο T-live με τον ίδιο να μιλάει με δάκρυα στα μάτια τόσο για την αδερφή του, όσο και για το ανιψάκι του, που έχασε τόσο άδικα τη μητέρα του (δείτε εδώ τις τη μαρτυρία για τις τραγικές συνθήκες, που επικρατούν στο σταθμαρχείο της Λάρισας).

Οι δηλώσεις του αδερφού της 34χρονης μητέρας που πέθανε στην Τραγωδία των Τεμπών

«Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας.

Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό.

Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους! Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση. Έχουμε πει ο ένας για τον άλλον… Συγχωρούνται. Κάτι σαν περασμένα, ξεχασμένα δηλαδή», ανέφερε ο Βασίλης Κατσάρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.