Τέμπη: «Άφησαν τα πράγματα τους σε εμάς» – Καρέ καρέ οι τελευταίες κινήσεις των διδύμων και της ξαδέρφης τους λίγο πριν το μοιραίο

March 14, 2023


Νέες μαρτυρίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά την τραγική σύγκρουση, που συνέβη στα Τέμπη, καθώς τα άτομα, που ήταν επιβάτες και επέζησαν είναι σοκαρισμένα, ωστόσο καταφέρνουν σιγά σιγά να ”σπάνε” τη σιωπή τους.Ένα άτομο από το παραπάνω παράδειγμα είναι η Νατάσα Πέτρου η κοπέλα, που ταξίδεψε με το αγόρι της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με σκοπό να δουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα σε συν…


Νέες μαρτυρίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά την τραγική σύγκρουση, που συνέβη στα Τέμπη, καθώς τα άτομα, που ήταν επιβάτες και επέζησαν είναι σοκαρισμένα, ωστόσο καταφέρνουν σιγά σιγά να ”σπάνε” τη σιωπή τους.


Ένα άτομο από το παραπάνω παράδειγμα είναι η Νατάσα Πέτρου η κοπέλα, που ταξίδεψε με το αγόρι της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με σκοπό να δουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα σε συνδυασμό με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το ζευγάρι στάθηκε τυχερό, αφού είναι στη ζωή, ωστόσο τα ψυχικά τραύματα είναι τεράστια. Σοκαριστικές μάλιστα είναι οι δηλώσεις της νεαρής κοπέλας στο Live news την Τρίτη 14/3 αποκαλύπτοντας τις μοιραίες κινήσεις των διδύμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους λίγο πριν την τραγική σύγκρουση, που τους αφαίρεσε τη ζωή (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις του πατέρα των διδύμων κοριτσιών).

Όσα έζησε η Νατάσα Πέτρου, επιβάτης του μοιραίου τρένου στα Τέμπη

«Ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε και δεν νομίζω να το ξεπεράσουμε ποτέ. Εγώ ήμουν με το αγόρι μου στο τέταρτο βαγόνι. Είχαμε καθυστέρηση στο Παλιοφάρσαλα και μετά από 40 λεπτά ξεκινήσαμε. Μετά από λίγο έγινε η σύγκρουση. Δεν θυμάμαι τα λεπτά πριν από αυτό, θυμάμαι μόνο το μπαμ. Στην αρχή, νομίζαμε πως κάτι έπαθε το τρένο, έσπασαν τα τζάμια, άρχισαν όλοι να φωνάζουν, μετά μας είπαν πως υπάρχει φωτιά και βγήκαμε όλοι έξω.

Τα δίδυμα κορίτσια τα άκουσα όταν ανέβηκαν και δεν είχε να καθίσουν όλες μαζί. Έτσι, είπαν να πάνε να κάτσουν στο κυλικείο μέχρι τη Λάρισα, που θα κατέβει κόσμος, και να μεταφερθούν μετά. Άφησαν τα πράγματα τους σε εμάς για να μην τα κουβαλάνε. Το πρωί είδα στη τηλεόραση πως ήταν αυτά τα κορίτσια. Είναι τραγικό γιατί θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση τους.

Κάποιες φορές νιώθω πως ήταν εφιάλτης και δεν είχε συμβεί. Κάποιες άλλες κλείνω τα μάτια και να ξαναβλέπω τις στιγμές μετά το τράνταγμά. Έκανα μέρες να κοιμηθώ. Νομίζω πως ότι και να γίνει, και να φτιάξουν τα συστήματα και όλα δεν νομίζω να δικαιωθούμε ποτέ. Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν όλα σε αυτή τη χώρα που ζούμε», είπε η Νατάσα Πέτρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.