Η 15χρονη Valentina Pinault είναι η απόλυτη σταρ της οικογενείας μετά τη μαμά της Salma Hayek

March 14, 2023


H κόρη της ηθοποιού και του διάσημου επιχειρηματία θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον.H Salma Hayek είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Hollywood και έχει μια πολυετή καριέρα. Η σταρ της μεγάλης οθόνης παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 13 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 15χρονη Valentina Paloma Pinault.Διαβάστε περισσότερα στο Que…


H κόρη της ηθοποιού και του διάσημου επιχειρηματία θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον.

H Salma Hayek είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Hollywood και έχει μια πολυετή καριέρα. Η σταρ της μεγάλης οθόνης παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 13 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 15χρονη Valentina Paloma Pinault.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.