Σασμός: Η Δέσποινα στέκεται βράχος δίπλα στη Μαρίνα και την κόρη της

March 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά το νέο ξεκίνημα σε νέα μέρη που αποφάσισαν να κάνουν η Μαρίνα με την Αργυρώ στον Σασμό η πρώτη βρίσκει νέο στήριγμα.

(adsbygoogl…



Μετά το νέο ξεκίνημα σε νέα μέρη που αποφάσισαν να κάνουν η Μαρίνα με την Αργυρώ στον Σασμό η πρώτη βρίσκει νέο στήριγμα.


Η Μαρίνα κάνει μια νέα φίλη, στο «Σασμό», τη Δέσποινα, την οποία εμπιστεύεται με το χέρι στην καρδιά. Η καινούργια της φίλη στέκεται βράχος δίπλα της και δε φεύγει ούτε λεπτό από δίπλα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα προσπαθεί να ορθοποδήσει. Θέλει να ζήσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της για να δώσει κουράγιο και στην κόρη της. Έχασε ένα παιδί, δεν μπορεί να χάσει και το άλλο. Τα Γιάννενα είναι η καλύτερη λύση για να πατήσουν ξανά στα πόδια τους.


Μια νέα περιπέτεια ξεκινά για μάνα και κόρη. Σύντομα, όμως, θα γνωρίσουν νέους ανθρώπους που θα τους αλλάξουν τη ζωή. Ξαφνικά λίγο φως θα μπει στο σκοτάδι που τους έχει κυριεύσει.


Πηγή: youfly.com


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.