Μία μητέρα υιοθέτησε ένα νεογέννητο που αποδείχθηκε ότι ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της

March 14, 2022


Η υιοθέτηση ενός παιδιού δεν είναι μια εύκολη απόφαση, ωστόσο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται να ξεκινήσουν μια οικογένεια και για όλα τα μικρά παιδιά που για λόγους …


Η υιοθέτηση ενός παιδιού δεν είναι μια εύκολη απόφαση, ωστόσο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται να ξεκινήσουν μια οικογένεια και για όλα τα μικρά παιδιά που για λόγους εξωτερικούς τους εγκαταλείπουν οι γονείς τους.

Η Katie Prince, ονειρεύτηκε να γίνει μητέρα, δυστυχώς αφού χώρισε  από τον σύζυγό της, έλαβε την είδηση ​​ότι είχε προβλήματα γονιμότητας, γεγονός που καθιστούσε δύσκολο το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα νεογέννητο που αποδείχθηκε ότι ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της. - Εικόνα 1

Ωστόσο, η Katie δεν παραιτήθηκε και έκανε χρήση της μεθόδου υιοθεσίας για να δώσει σε ένα μικρό αγόρι όλη την αγάπη που μπορούσε, και έτσι ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Κολοράντο.

Το 2016 ένα τοπικό νοσοκομείο ενημέρωσε την Katie ότι έλαβε ένα νεογέννητο και ότι ήταν εφικτό γι ‘αυτήν να τον υιοθετήσει. Όταν η Κέιτι τον κράτησε στην αγκαλιά της, ήξερε ότι έπρεπε να τον φροντίσει και έτσι άρχισε η διαδικασία υιοθεσίας του μικρού αγοριού που ονομάστηκε Grayson.

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα νεογέννητο που αποδείχθηκε ότι ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της. - Εικόνα 2

Η Katie χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο για να γίνει η νόμιμη μητέρα του Grayson, καθώς η επιμέλεια κράτησε με τους βιολογικούς γονείς της. Ευτυχώς, με την καλή φροντίδα που είχε δώσει η Katie στη Grayson, ο δικαστής της χορήγησε την επίσημη γονική εξουσία και έγινε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Όλα πάνε υπέροχα στο σπίτι, και η Katie άρχιζε να σκέφτεται να υιοθετήσει ένα άλλο μωρό. Ήταν εκεί που η ζωή της άλλαξε αμέσως ξανά.

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα νεογέννητο που αποδείχθηκε ότι ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της. - Εικόνα 3

Μια μέρα η Κέιτι έλαβε κλήση από το ίδιο νοσοκομείο όπου είχε εγκαταλειφθεί ο Grayson. Σε αυτή την πρόσκληση, ο κοινωνικός λειτουργός της πληροφόρησε ότι ένα νεογέννητο είχε εγκαταλειφθεί για άλλη μια φορά στις εγκαταστάσεις και ότι η Katie θεωρήθηκε ότι μπορεί να την φροντίζει.

Η Katie δεν ήξερε τι να κάνει, επειδή η κλήση ήταν πολύ απροσδόκητη, έτσι άρχισε να καλέσει την οικογένεια και τους φίλους της για την καθοδήγηση. Εντούτοις, μέσα της γνώριζε την απάντηση, η Katie ήθελε να την υιοθετήσει.

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα νεογέννητο που αποδείχθηκε ότι ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της. - Εικόνα 4

Λίγες ώρες αργότερα, η Hannah έφτασε στο σπίτι της, την οποία καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες και με μεγάλο ενθουσιασμό. Κρατώντας εκεί, συνειδητοποίησε ότι το βραχιόλι του είχε ένα μυστικό.

Το βραχιόλι έδειξε το όνομα της μητέρας του γένους του μωρού, το οποίο ταιριάζει με αυτό της μητέρας γέννησης του Grayson. Η Katie ήταν πολύ έκπληκτη επειδή υπήρχε μια πιθανότητα ότι η Hannah και η Grayson ήταν βιολογικά αδέλφια.

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα νεογέννητο που αποδείχθηκε ότι ήταν η βιολογική αδελφή του άλλου υιοθετούμενου γιου της. - Εικόνα 5

Η Katie ήθελε να μάθει την αλήθεια και πήγε να ψάξει για τη βιολογική μητέρα της Hannah για να μάθει περισσότερα και όταν την βρήκε τελικά, ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, η γυναίκα είχε γεννήσει ένα παιδί κάνοντας τον μεγαλύτερο αδελφό του Grayson Hannah.

Εκτός από αυτό, η Katie διενήργησε δύο δοκιμές DNA, οι οποίες έδειξαν θετική επιβεβαίωση ότι οι δύο ήταν βιολογικά αδέλφια.

Σήμερα η Κέιτι εκτιμά αυτή την κλήση, επειδή ξέρει ότι βοηθά δύο μικρά αδέλφια που μεγαλώνουν περιτριγυρισμένα από αγάπη και πάνω απ ‘όλα, θα  μεγαλώσουν μαζί.

Πηγή:enteratedealgo

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.