Καινοτομία από Τράπεζα Πειραιώς: Ποια εφαρμογή βγάζει και κάνει τους καταθέτες να αλλάξουν τράπεζα

March 14, 2019


Ποια η νέα εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς;Δύο ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν τον κίνδυνο κλοπής του πορτοφολιού σας και του περιεχομένου της κατοικίας σας, μπορείτε πλέον να αποκτήστε online μέ…


Διαβάστε περισσότερα...

Ποια η νέα εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς;

Δύο ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν τον κίνδυνο κλοπής του πορτοφολιού σας και του περιεχομένου της κατοικίας σας, μπορείτε πλέον να αποκτήστε online μέσω της winbank της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία «e-nsurance Online ασφάλιση» και τα δύο ασφαλιστικά προγράμματα Secure Wallet ή και My Home Content, της ERGO Ασφαλιστικής.

Οι παροχές

Η αγορά τους γίνεται χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας. Οι βασικές καλύψεις περιλαμβάνουν τα εξής:

Secure Wallet
Περιλαμβάνει ασφάλιση προσωπικών αντικειμένων, όπως τσάντα, κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα κ.α, ταυτόχρονα με την κλοπή ή απώλεια της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Το ετήσιο κόστος ανέρχεται σε 25 ευρώ.

Πληροφορίες

My Home Content
Πρόγραμμα προστασίας του περιεχομένου της μόνιμης κατοικίας σου

Με την ολοκλήρωση της αγοράς το συμβόλαιο αποστέλλεται στο e-mail σου. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα online εξυπηρέτησης με την αποστολή email στην διεύθυνση [email protected], χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σου σε κατάστημα της Τράπεζας.

Το ετήσιο κόστος ανέρχεται σε 85 ευρώ.

Πληροφορίες

Πώς θα το αποκτήσεις

Με 3 απλά βήματα, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking:

1. Ενημερώνεσαι μέσω winbank για τα χαρακτηριστικά των δύο ασφαλιστικών προγραμμάτων της ERGO Ασφαλιστικής που σου προτείνει η Τράπεζα Πειραιώς.

2. Εφόσον ενδιαφέρεσαι για το προϊόν, καταχωρείς τα απαραίτητα στοιχεία για την ασφάλιση και ολοκληρώνεις την αγορά σου.

3. Παραλαμβάνεις το συμβόλαιο στο e-mail σου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.