Ο Snik ζητά συγνώμη στη Παπαρίζου για τα μπουνίδια με τον light! (Φωτο και βίντεο)

March 13, 2023


Στην Παπαρίζου εμφανίστηκε ο Snik θέλοντας έτσι να ζητήσει συγνώμη για το ξύλο που είχε παίξει με τον light σε μουσικά βραβεία την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ανέβαινε για να παραλάβει το δικό της.  Ήταν και η νέα του σύντροφος και όλο το βράδυ οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί. Δείτε τις εικόνες που εξασφαλίσαμε με το ζευγαράκι αλλά και το βίντεο με τον Snik (πάτα εδώ για να το δεις) να πυρπο…


Στην Παπαρίζου εμφανίστηκε ο Snik θέλοντας έτσι να ζητήσει συγνώμη για το ξύλο που είχε παίξει με τον light σε μουσικά βραβεία την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ανέβαινε για να παραλάβει το δικό της.

  • Ο τράπερ την στιγμή που ήταν στην πίστα άρχισε να της πετάει ασταμάτητα λουλούδια θέλοντας έτσι να την ζητήσει συγγνώμη. Δεν ήταν όμως μόνος του.

 

Ήταν και η νέα του σύντροφος και όλο το βράδυ οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί. Δείτε τις εικόνες που εξασφαλίσαμε με το ζευγαράκι αλλά και το βίντεο με τον Snik (πάτα εδώ για να το δεις) να πυρπολεί την Παπαρίζου με λουλούδια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.