Στην Παναγιά της Τήνου για να προσευχηθούν Σχίζας και Παναγιώταρου – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

March 13, 2023


Επέστρεψε στην Ελλάδα την προηγούμενη Τρίτη κι από τότε οι κινήσεις του ήταν… πολλές μα κρυφές, όπως και οι δικές της! Ο Στάθης Σχίζας μετά τα όσα βίωσε στο Survivor All Star αλλά και τα όσα άκουσε για την σχέση του και την σύντροφό του έξω από το παιχνίδι, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποφάσισε να κινηθεί νομικά (δείτε εδώ σε ποιους και γιατί) και να κρατήσει μια απόσταση από τα social media, όπως κ…


Επέστρεψε στην Ελλάδα την προηγούμενη Τρίτη κι από τότε οι κινήσεις του ήταν… πολλές μα κρυφές, όπως και οι δικές της! Ο Στάθης Σχίζας μετά τα όσα βίωσε στο Survivor All Star αλλά και τα όσα άκουσε για την σχέση του και την σύντροφό του έξω από το παιχνίδι, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποφάσισε να κινηθεί νομικά (δείτε εδώ σε ποιους και γιατί) και να κρατήσει μια απόσταση από τα social media, όπως και η – πλέον – επιχειρηματίας.


Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής 12/3 θέλησαν και οι δυο να μοιραστούν κάποια γαλήνια στιγμιότυπα από το κοινό τους ταξίδι στην Τήνο. Όπως θα δείτε και παρακάτω, το ζευγάρι επισκέφθηκε την Παναγιά της Τήνου και έκανε την παρουσία του στο νησί, όσο πιο διακριτική μπορούσε.

Οι κοινές αναρτήσεις Σχίζα & Παναγιώταρου

Σχίζας Παναγιώταρου

Σχίζας Παναγιώταρου

Σχίζας Παναγιώταρου

Είχαν πει ότι έπαιρνε περισσότερα από τους άλλους – Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι η συμμετοχή του είχε συζητηθεί αρκετά, και τότε κάποιοι καλοθελητές βιάστηκαν να πουν πως είχε κάνει διαφορετική οικονομική συμφωνία με την παραγωγή, σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που είχαν το πλαφόν των 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Εκείνος, βέβαια, το διέψευσε στις κάμερες κατηγορηματικά…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.