Super Κατερίνα: Άγρια παρέμβαση Ανδρέα Μικρούτσικου μέσα από το νοσοκομείο – «Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου…»

March 10, 2023


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εγκαταλείψει τις τελευταίες ημέρες τη θέση του στο Super Κατερίνα, καθώς έδωσε έμφαση στην υγεία του, με τον ίδιο να νοσηλεύεται για ημέρες σε ιδιωτική κλινική με την κατάστασή του να βελτιώνεται.Σύμφωνα με τον ίδιο η επιστροφή του στο πάνελ θα γίνει τη Δευτέρα 13/3, ωστόσο την Παρασκευή 10/3 τον είδαμε να γίνεται έξαλλος, όσο παρακολουθούσε την εκπομπή από το νοσοκομεί…


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εγκαταλείψει τις τελευταίες ημέρες τη θέση του στο Super Κατερίνα, καθώς έδωσε έμφαση στην υγεία του, με τον ίδιο να νοσηλεύεται για ημέρες σε ιδιωτική κλινική με την κατάστασή του να βελτιώνεται.


Σύμφωνα με τον ίδιο η επιστροφή του στο πάνελ θα γίνει τη Δευτέρα 13/3, ωστόσο την Παρασκευή 10/3 τον είδαμε να γίνεται έξαλλος, όσο παρακολουθούσε την εκπομπή από το νοσοκομείο (δείτε εδώ την ερωτiκή εξομολόγηση της συντρόφου του, όσο εκείνος νοσηλευόταν).

Έτσι λοιπόν, ο Μικρούτσικος βγήκε μέσα τηλεφωνικής κλήσης στον αέρα και φανερά εκνευρισμένος σχολίασε την υπόθεση των Τεμπών και ειδικότερα την πολύ αιχμηρή δήλωση, που έκανε ο Αμβρόσιος.

Η παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα μέσα από το νοσοκομείο

«Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε το συλλογικό μας πένθος, τη θλίψη, το ότι χάθηκαν παιδάκια, τον πόνο των οικογενειών…και βγαίνει και δίνει τις δικές του ερμηνείες…», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.