Survivor all star: «Οff camera έχω δει με τα μάτια μου…» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Κεφαλά για το ειδύλλιο Πρίαμου & Ελευθερίου

March 10, 2023


Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν μία από τις τελευταίες προσθήκες στο Survivor all star με το ριάλιτι για την πρώην παίκτρια να μην έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια λήγοντας στις 3 εβδομάδες (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι).Μετά την αποχώρησή της λοιπόν, η Κεφαλά κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και μάλιστα την Παρασκευή 10/3 την είδαμε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινό μας, με την ίδια να κάνει απο…


Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν μία από τις τελευταίες προσθήκες στο Survivor all star με το ριάλιτι για την πρώην παίκτρια να μην έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια λήγοντας στις 3 εβδομάδες (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι).


Μετά την αποχώρησή της λοιπόν, η Κεφαλά κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και μάλιστα την Παρασκευή 10/3 την είδαμε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινό μας, με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις και για το ζεύγος Ελευθερίου και Πρίαμος.

Τόσο λοιπόν οι ίδιοι, όσο και τα πηγαδάκια λένε πολλά για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ωστόσο η Χριστίνα αποκάλυψε ανοιχτά, όσα είδε με τα μάτια της, την ώρα που οι κάμερες ήταν κλειστές.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά για τη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Μάριο Πρίαμο

«Αρχικά δεν ξέρω αν τα έχουν βρει τα παιδιά, μπορεί να έχουν πει να το δουν μετά το παιχνίδι. Μετά τα παιδιά μιλούσαν, είχαν κρατήσει καλές επαφές, και On και Οff camera. Off camera αυτό, που έχω δει με τα μάτια μου είναι ότι καθόντουσαν κοντά και μιλάγανε», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.