Τέμπη: «Είμαι έξαλλη με αυτό! Ντρέπομαι!» – Οργισμένη στον αέρα του ALPHA η Καινούργιου με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου

March 10, 2023


Τεράστιο χαμό έχει προκαλέσει η δήλωση του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου, ο οποίος ανέφερε μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο χαρακτηριστικά πως η τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία για το Καρναβάλι.«Θα πρέπει, συνεπώς, να διερευνήσουμε μήπως τα διάφορα αυτά έκτακτα και καταστροφικά σοβαρά γεγονότα, τα οποία τώρα τελευταία συμβαίνουν σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας (όπως οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλη…


Τεράστιο χαμό έχει προκαλέσει η δήλωση του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου, ο οποίος ανέφερε μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο χαρακτηριστικά πως η τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία για το Καρναβάλι.


«Θα πρέπει, συνεπώς, να διερευνήσουμε μήπως τα διάφορα αυτά έκτακτα και καταστροφικά σοβαρά γεγονότα, τα οποία τώρα τελευταία συμβαίνουν σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας (όπως οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλημμύρες, οι πυρκαϊές κλπ.), μήπως εκφράζουν την οργήν του Θεού για την αποστασία του σημερινού ανθρώπου από τον δρόμο της αρετής, από την αγκαλιά του Θεού; Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας;», ανέφερε σε πρώτο στάδιο.

Και συνέχισε: «Και γιατί ερωτώ για το Καρναβάλι, Αδελφοί μου; Διότι το Καρναβάλι είναι η γιορτή του Διαβόλου!!! Και το πλήθος των ανθρώπων, που ξεχύθηκε στους δρόμους με τις αποκριάτικες φορεσιές, στη ουσία ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, καθ’ όσον στο τριήμερο αυτό κυριαρχούσαν η σαρκολατρεία, η ανηθικότης, η χυδαιότης κλπ. Ανεπίσημα, με την μορφή του κουτσομπολιού, κυκλοφορεί η είδησις, ότι πολλά προφuλακτικά από την σeξουαλική ικανοποίηση ευρέθη-σαν ακόμη και στους δρόμους των Πατρών! Εκ παραλλήλου όμως υπάρχει και η υπεύθυνη ειδησεογραφία, η οποία μας βεβαιώνει, ότι το Καρναβάλι των Πατρών=τρελλό σeξουαλικό γλέντι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μητροπολίτη Αμβρόσιου.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου με τις δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου για τα Τέμπη

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τις δηλώσεις αυτές σήμερα 10/3 στον αέρα της εκπομπής της φυσικά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ξέσπασε.

«Γατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;», είπε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ για τις δηλώσεις αυτές ξέσπασε νωρίτερα και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.