«Δε γυρνάει ο χρόνος πίσω…» – Σε αρκετά δύσκολη θέση η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ

March 10, 2023


Πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναφορικά με την Τραγωδία στα Τέμπη με τον καθένα να εκφράζει το πένθος του με διαφορετικό τρόπο.Μια ωστόσο συλλογική αντίδραση ήταν η πορεία, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων αλλά εκφράζοντ…


Πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναφορικά με την Τραγωδία στα Τέμπη με τον καθένα να εκφράζει το πένθος του με διαφορετικό τρόπο.


Μια ωστόσο συλλογική αντίδραση ήταν η πορεία, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν σε ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων αλλά εκφράζοντας έτσι και την αγανάκτησή του για την κυβέρνηση,

Η φωτογραφία ωστόσο, που έβγαλαν γνωστοί ηθοποιοί στην πορεία με τους ίδιους να χαμογελάνε προκάλεσε αντιδράσεις, με τη Φαίη Σκορδά να κάνει το σχόλιο της την Παρασκευή 10/3 μέσα από το Πρωινό μας (δείτε εδώ τη σπόντα του Λιάγκα για τη Σκορδά και το Πρωινό μας).

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τη φωτογραφία των ηθοποιών στην πορεία για τα Τέμπη

«Υποθέτω, ρομαντικά σκεπτόμενη, επειδή δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω και έχει συμβεί αυτή η τραγωδία, ίσως για αυτό να μετατοπίζεται. Ίσως για αυτό η κουβέντα να πηγαίνει στους δημοσιογράφους, στους παρουσιαστές, σε extreme αντιδράσεις, ακραίες, οι οποίες αναπαράγονται και επαναλαμβάνονται συνεχώς, στις εκπομπές που βγήκαν ή δεν βγήκαν, στους τραγουδιστές, ηθοποιοί που πήγαν εκεί.

Συνέχεια μετατοπίζεται και δεν θεωρώ ότι είμαστε αλλού σαν χώρα, ίσα ίσα. Φάνηκε και μέσα από την πορεία. Ίσως δεν ξέρεις πώς να βοηθήσεις, δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω και λες άλλα πράγματα, γίνεται μια άλλη κουβέντα, απλώς για να συζητάς.

Απλώς για να το συνεχίζεις, επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να πεις. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα πάρει τις αποφάσεις και θα κάνει τους ελέγχους. Κάθε μέρα μπαίνει μια άλλη παράμετρος και συζητάμε κάτι άλλο που έχει αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.