«Είχα ακούσει…» – Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον χωρισμό της Μαρίας Λουίζας Βούρου

March 10, 2023


Σαν “βόμβα” έσκασε πριν μερικές ώρες ο χωρισμός της Μαρίας Λουίζας Βούρου με τον επί χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, με την πρώτη να τον κάνει γνωστό μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok και συγκεκριμένα με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.Τρία χρόνια μετά το γάμο του ζευγαριού ξεκίνησαν και οι φήμες περί χωρισμού ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντω…


Σαν “βόμβα” έσκασε πριν μερικές ώρες ο χωρισμός της Μαρίας Λουίζας Βούρου με τον επί χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, με την πρώτη να τον κάνει γνωστό μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok και συγκεκριμένα με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Τρία χρόνια μετά το γάμο του ζευγαριού ξεκίνησαν και οι φήμες περί χωρισμού ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην εφημερίδα «Real Life» τον Νοέμβρη του 22, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, ενώ άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν ότι η παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι μαζί με τον γιο της. Ωστόσο, υποστήριξαν ότι το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις, καθώς ο γιος τους Ιάσονας είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Η Μαρία Λουϊζα Βούρου λοιπόν επιβεβαίωσε τις φήμες αυτές (δείτε εδώ το βίντεο) και μάλιστα το πρωί της Παρασκευής 10/3 η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο χωρισμό με αφορμή το γεγονός πως πέρσι είχε συνεργαστεί μαζί της σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον χωρισμό της Μαρίας Λουίζας Βούρου

Αποκάλυψε λοιπόν πως ήταν κάτι που δεν είχε διαρρεύσει ή σχολιαστεί από την ίδια.

«Είχα ακούσει κάποιες πληροφορίες αλλά δεν τη ρώτησε ποτέ, παρ’ όλο που πέρσι συνεργαζόμασταν στο ίδιο ραδιόφωνο… αλλά αφού η ίδια δεν έχει πλέον πρόβλημα και το βγάζει στο TikTok η κοπέλα…», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

«Είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει πάντως. Έχει μία δόση χιούμορ», σχολίασε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι νεότατη, πανέμορφη, έχουν κι ένα αγοράκι νομίζω με τον πρώην σύζυγό της… οπότε ο δρόμος κι όλη η ζωή είναι μπροστά της. Είναι πάντως κάτι που δεν είχε συζητηθεί αρκετά», κατέληξε Μαρία Αντωνά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.