Κώστας Αχ. Καραμανλής: Συνθήματα έξω από το γραφείο του στις Σέρρες (ΒΙΝΤΕΟ)

March 10, 2023


Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις για το «έγκλημα» στα Τέμπη πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Μαρτίου σε δεκάδες πόλεις της χώρας, ενώ στην Αθήνα έγινε μια από τις μεγαλύτερες πορείες που έχουν γίνει τα τελευταία 15 χρόνια.Δυναμικές συγκεντρώσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα έγιναν και στις Σέρρες. Μάλιστα, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο, εκατοντάδες διαδήλωσαν έξω από το πολιτικό γραφείο του πα…


Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις για το «έγκλημα» στα Τέμπη πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Μαρτίου σε δεκάδες πόλεις της χώρας, ενώ στην Αθήνα έγινε μια από τις μεγαλύτερες πορείες που έχουν γίνει τα τελευταία 15 χρόνια.

Δυναμικές συγκεντρώσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα έγιναν και στις Σέρρες. Μάλιστα, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο, εκατοντάδες διαδήλωσαν έξω από το πολιτικό γραφείο του παραιτηθέντα υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Αιχμηρά συνθήματα

«Μαύρο – μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που του ανήκει είναι στη φυλακή», ήταν ένα από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα. Δείτε το σχετικό βίντεο που μετέδωσε το Kontra Channel:

Θυμίζουμε ότι μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση να είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ο τέως υπουργών Μεταφορών, μια απόφαση που πάρθηκε λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Αντιδράσεις υπάρχουν ακόμα και εντός Νέας Δημοκρατίας, όπως φάνηκε από τη δήλωση του Ρουσόπουλου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.