Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτογραφία με τη Σεμέλη και το ιδιαίτερο μήνυμα

March 10, 2023


Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη Σεμέλη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.Η Νάντια Μπουλέ είναι ενεργή στα social media και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις, εμπειρίες.Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε και με αφορμή την Hμέρα της Γυναίκας. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη μικρή Σεμέλη και έγραψε κάτω από την φωτογραφία τους:«Μεγαλώνοντας ως γυναίκε…


Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη Σεμέλη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Η Νάντια Μπουλέ είναι ενεργή στα social media και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις, εμπειρίες.

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε και με αφορμή την Hμέρα της Γυναίκας. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη μικρή Σεμέλη και έγραψε κάτω από την φωτογραφία τους:

«Μεγαλώνοντας ως γυναίκες, μεγαλώνοντας τη νέα γενιά γυναικών. ❤️»

Νάντια Μπουλέ: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ αγαπά τη γuμναστική, την υγιεινή διατροφή, την αυτοφροντίδα και έχει βρει τον τρόπο να μοιραστεί συμβουλές και μυστικά για όσους θέλουν να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.