«Ντρέπομαι και δεν θέλω να…» – Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Ελεονώρα Μελέτη μετά την αποκάλυψη για τη νέα εκπομπή του

March 10, 2023


Η Ελεονώρα Μελέτη, πριν από λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει τον αέρα του Mega Καλημέρα πως ο Γιώργος Λιάγκας είχε δεχθεί πρόσφατα να κάνει εκπομπή πολιτικού περιεχομένου (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για τις υποδείξεις που δέχθηκε), ξαφνιάζοντας το κοινό που τον παρακολουθεί, με τις φήμες να φουντώνουν για το τηλεοπτικό του μέλλον, ωστόσο ο ίδιος απάντησε μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 9/3 και …


Η Ελεονώρα Μελέτη, πριν από λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει τον αέρα του Mega Καλημέρα πως ο Γιώργος Λιάγκας είχε δεχθεί πρόσφατα να κάνει εκπομπή πολιτικού περιεχομένου (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για τις υποδείξεις που δέχθηκε), ξαφνιάζοντας το κοινό που τον παρακολουθεί, με τις φήμες να φουντώνουν για το τηλεοπτικό του μέλλον, ωστόσο ο ίδιος απάντησε μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 9/3 και ξεκαθάρισε την κατάσταση.


Η παρουσιάστρια του MEGA είχε αναφέρει συγκεκριμένα: «Μίλησα με άνθρωπο που επιβεβαίωσε ότι πραγματικά έχει γίνει μία συνάντηση και όχι μόνο μία γύρω από το ζήτημα αυτό και έχει προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Υποθέτω ότι θα έκανε κάποιο talk show πολιτικού περιεχομένου. Έκανα και την έρευνά μου σχετικά και με τις μετακινήσεις της ώρας.

Όντως επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι πέρσι, όσο ακουγόταν ότι η Φαίη θα έμενε στο σταθμό και θα χωρίζονταν οι εκπομπές, θεώρησε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι τέτοιο. Από ό,τι κατάλαβα, η πολιτική εκπομπή παράλληλα με το Πρωινό».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή πολιτικού περιεχομένου

Και ο παρουσιαστής του αντίπαλου καναλιού απάντησε χαρακτηριστικά: «Ακούω την πολιτική αντιπαράθεση στα τηλεοπτικά παράθυρα και το αλλάζω στα δύο δευτερόλεπτα, ντρέπομαι και δεν θέλω να κάνω και πολιτική εκπομπή με πολιτικούς να μου λένε τα ίδια. Φαντάζεστε εμένα τώρα να έχω δέκα πολιτικούς εδώ; Σκεφτείτε το… Ούτε εκείνοι θα περάσουν καλά, ούτε εγώ, ούτε εσείς. Γι’ αυτό αρνούμαι. Για να δώσω και κάποιες άλλες απαντήσεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ».

Κόβεται το Πρωινό;

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, έχει έναν ενημερωτiκό χαρακτήρα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές των καναλιών, γι’ αυτό και αυτές τις ώρες που η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι το μοναδικό θέμα προς συζήτηση, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται, εφόσον ασχολείται εντατικά με την υπόθεση όλη η ομάδα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερώσει το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, μιλώντας και για ζητήματα που μπορεί κάποιους να τους “ενοχλούν”, όπως ανέφερε και ο ίδιος, και γι’ αυτό θέλησε την Πέμπτη 2/3, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα, να στείλει ένα μήνυμα στους τηλεθεατές του (δείτε εδώ τι του είπε ο γιος του μαθαίνοντας για την τραγωδία).

«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για την εκπομπή αυτή, για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω και μπροστά από τις κάμερες και δεν το λέω και συχνά γιατί συνήθως δεν λέω καλές κουβέντες για ανθρώπους, το λέω και για τον εαυτό μου», είπε παρουσιαστής και συνέχισε:

«Θέλω να σας υποσχεθώ και κάτι ακόμα. Όσο ο ομιλών και αυτή η ομάδα βρίσκεται στον αέρα -γιατί ενοχλεί και μια μέρα μπορεί να βρεθούμε κι εμείς εκτός και όχι επειδή δεν μας βλέπει ο κόσμος, δόξα τω Θεώ μας βλέπει ο κόσμος καθημερινά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό- αν ενοχλήσουμε τόσο πολύ και βρεθούμε εκτός, μέχρι την τελευταία μέρα εμείς θα εξακολουθούμε να ενοχλούμε. Δίνω μια υπόσχεση προς εσάς που τόσα χρόνια μου δίνετε τη δυνατότητα παρά τα λάθη που έχω κάνει να συνεχίζω και να είμαι στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής σας ζωής».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Χαμός” στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα – Τι συνέβη

Παραλίγο να τρακάρει ο Γιώργος Λιάγκας: «Κοιμήθηκα δύο ώρες, με στοιχειώνει αυτό» – Γλίτωσε στο παρά τσακ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.