Δεν τα λες και λίγα – Αυτό είναι το ποσό που βγάζει μόνο από το youtube η Νικόλιζα το μήνα

March 10, 2023


H Εβελίνα Νικόλιζα παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία και προβλήθηκε την Πέμπτη 9/3 με την youtuber να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της, ενώ παράλληλα μαγείρευε.Γενικότερα η Νικόλιζα είναι πολύ δραστήρια, καθώς από τη μία τη βλέπουμε να κάνει βιντεάκια στο Youtube και από την άλλη βρίσκεται στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται.Όλες οι παρ…


H Εβελίνα Νικόλιζα παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία και προβλήθηκε την Πέμπτη 9/3 με την youtuber να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της, ενώ παράλληλα μαγείρευε.


Γενικότερα η Νικόλιζα είναι πολύ δραστήρια, καθώς από τη μία τη βλέπουμε να κάνει βιντεάκια στο Youtube και από την άλλη βρίσκεται στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται.

Όλες οι παραπάνω τις ασχολίες της αρέσουν πολύ, ωστόσο μέσα από το Youtube η Εβελίνα καταφέρνει να βγάζει ένα σεβαστό το μήνα, το οποίο και δίστασε να αποκαλύψει δημόσια στην κάμερα (δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό της).

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε το ποσά που βγάζει μέσα από το Youtube

«Το hate που έχω κυρίως εγώ είναι με τα κιλά μου. Αν μου πει κάποιος «είσαι εντελώς χαζή», είναι κάτι που δεν θα με πειράξει, γιατί δεν νιώθω χαζή. Επειδή όμως με τα κιλά έχω μία μάχη όλα αυτά τα χρόνια κι είναι κάτι που προσπαθώ, είμαι εξοικειωμένη με το σώμα μου αλλά ξέρω ότι αν αυτό αλλάξει θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη.

Στο εξωτερικό ένας YouTuber μπορεί να βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Μπορεί να φτάσει μέχρι και 1.500-2.000 ευρώ», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.