Βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου – Τι συνέβη με το Μιχάλη Χατζηγιάννη

March 10, 2023


Πριν από λίγες ημέρες το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο να απασχολεί με μία πολύ ευχάριστη είδηση, η οποία δεν είχε να κάνει αυτή τη φορά με τα καλλιτεχνικά, ως συνήθως. Η εμπλοκή του τραγουδιστή με την πολιτική απασχόλησε τόσο τις εκπομπές, όσο και το κοινό του μιας και σε παλιότερη συνέντευξη, ο ίδιος δεν είχε εκφράσει καμία σχετική του επιθυμία (δε…


Πριν από λίγες ημέρες το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήρθε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο να απασχολεί με μία πολύ ευχάριστη είδηση, η οποία δεν είχε να κάνει αυτή τη φορά με τα καλλιτεχνικά, ως συνήθως.


Η εμπλοκή του τραγουδιστή με την πολιτική απασχόλησε τόσο τις εκπομπές, όσο και το κοινό του μιας και σε παλιότερη συνέντευξη, ο ίδιος δεν είχε εκφράσει καμία σχετική του επιθυμία (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Την Πέμπτη 9/3 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Χατζηγιάννη στο instagram πληροφορηθήκαμε – αυτή τη φορά – μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση με τον ίδιο να προσπαθεί να εξηγήσει το λόγο, για τον οποίο νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Αύριο επιστρέφω στα καθήκοντα μου», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η αποκάλυψη του Χατζηγιάννη για τα προσωπικά του 1,5 χρόνο μετά την Μακρυπούλια

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην υιοθεσία δηλώνοντας πω είναι “υπέρμαχος της οικογένειας”

«Πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα.

Δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια. Θα με ενδιέφερε υπό συνθήκες η τηλεόραση», κατέληξε ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.